Bence sen evde oyna sayin ?ahan, ugrama tesislere falan hazir cocugun da olmusken. Senden sonra 10 numara m?zeye kaldirilsin, cik git hayatimizdan, kontratin falan da bitmiyor ki senin..
Hangi yuzle, hangi istatistik ve verilerle yeni kontrat alirsin o da muamma, senden sonra sol taraf Babel ile ?a? atlar, bak Babel ile diyorum, istikrarsiz olan Babel ile sadece yetenek acisindan. En azindan uzaktan sut atar, calim atar varsin pas atmasin.
- ?lk geldi?i sene ?ift rakamlara ula?t? gol say?s?nda ,
- ?n?n?'deki son derbiyi ald? sana ,
- Trabzon ma?lar?n?n Bursa-Holosko ili?kisindeki benzer akt?r? oldu ,
- Kad?k?y'de GG'yi stad?n yan?ndaki dereye g?nderip armay? 50.000 e g?sterdi ,
- Muhte?em sol aya??ylan goller att? ,
- Pas oyunumuzun mihenk ta?lar?n? olu?turdu ,
- Sonunda ?ampiyonlu?u da ya?ad?.
Aha ben de bu yeteneksiz 10 umuzu k?t? de?il bu yazd?klar?m ve daha fazlas?yla hat?rlayaca??m...
Bir cok kisinin yapamadigini yapti. Belki yetenek abidesi degildi ama iyi bir Besiktasliydi. Ilk 11de cikmak yerine yedekte uygun paralara tutulabilecek on numara isimdi. Her mac cilginlar gibi kizsam da icim burkuldu. Fedaysa feda vefaysa vefa hic uyum sorunu yasamadik. Formamizi layigiyla tasidigina inaniyorum. Yolu acik olsun...
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bir cok kisinin yapamadigini yapti. Belki yetenek abidesi degildi ama iyi bir Besiktasliydi. Ilk 11de cikmak yerine yedekte uygun paralara tutulabilecek on numara isimdi. Her mac cilginlar gibi kizsam da icim burkuldu. Fedaysa feda vefaysa vefa hic uyum sorunu yasamadik. Formamizi layigiyla tasidigina inaniyorum. Yolu acik olsun...
K?yba?? ve olcay?n gitti?i kadronun ?ampiyon olmamas? i?in art?k hi? bir sebep kalmad?.Git gide dahada kuvvetli dahada kaliteli kadroya sahip oluyoruz.Eme?i ge?en herkese te?ekk?rler.Yolu a??k olsun.
Yorum Yap