Aslı Halil Ozyildirim tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Aslı Ali Furkan Kavuncu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVerdi?i emekler i?in te?ekk?r edilip sene sonu yollar? ay?rmak gerekiyor. olcay olmuyor art?k.
Y?llarca verdi?im ?irin deme?lerle futbolum konu?ulmad? bile, siz de beni ba?r?n?za bast?n?z. ?st?ne 10 numara gibi bir formay? bana lay?k g?rd?n?z. Tek bildi?im geriye ko?makt? ve hepiniz s?rf ko?uyorum diye beni ?ve ?ve bitiremediniz. Verdi?iniz paralar da cabas?. Allah Be?ikta?'tan ve taraftar?ndan raz? olsun deyip bavulunu toplamal?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
tak?ma ?irinlik muskas?na gerek yok
yetenekli, i? yapan, gol vuru?u olan, sahadayken kendisine g?venilen adama ihtiya? var
olcay?n bizdeki misyonu ?u galiba
sahada oyun durunca hakemle oyuncularla hahaha hihihi yapamak, bizim oyuncu r?p?rtaj verirken kulla??na e?ilip gev?ek gev?ek g?l?p e?lenmek, herkesle enseye tokat h?te ?a?lak olay?na girmek
heralde bu yeterli Be?ikta?ta oynamak i?in karde?im sonradan girmi?sin ?okta m?sait pozisyon yakalam??s?n e?er bunlar? atamayacaksan tak?mda olman?n ne anlam? var tamam gol ka?ar ama hani bu 1 de?il 2 de?il 3 de?il her seferinde verimsiz oynuyorsun
sene sonu takas olur 1-1,5 verirler sat?? olur ?ok fazla 3e 5e bakmadan yollar? ay?rmak laz?m ya?? da geldi zaten bizden de iyi kazand?
?ok fazla uzatmaya gerek yok
Yorum Yap
Yorum Yap