top?u de?il !!!111
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Sizce Olcay'dan bek olur mu?
Olcay'?n kafas? ?al???yor ama yetenekleri k?s?tl? diyoruz ya.
Bakt???m?z zaman ?smail'in ofsayt? bozma, adam?n? ka??rma, oyunda olmama gibi eksikliklerini biliyoruz.
??te bunlar?n Olcay'da olaca??n? pek zannetmiyorum.
Olsa dahi ?zerine gidilirse k?sa s?rede a?ar. Ve h?cumcu bir bek elde ederiz.
Bence antrenmanda falan deneyebilir hoca.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSizce Olcay'dan bek olur mu?
Bakt???m?z zaman ?smail'in ofsayt? bozma, adam?n? ka??rma, oyunda olmama gibi eksikliklerini biliyoruz.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSizce Olcay'dan bek olur mu?
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Olcay'?n az alkmar ma??n?n yedi?imiz 2. gol?nde b?y?k hatas? oldu. Tabi taraftar?n bir k?sm? belli bir birikimin getirdi?i h?rsla ?sl?klad?. Yaln?z bir 10 dakikal?k s?reden sonra ?sl?klayanlardan ziyade destek vermeye ba?layanlar olduk?a fazlayd?. ?lk yar?n?n bitimiyle olcay da destekleyenlere alk??lar?n? iletti zaten. Ma?a gitmi? biri olarak tam olarak olaylar b?yle geli?ti. Olcay'?n art?k Be?ikta?'ta miyad?n? doldurmu? biri oldu?unu d???nerekten ?sl?klanmas?n? da hi? do?ru bulmuyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap