3 metreye pas ?al??mas? yapsa yeterli asl?nda. Aya??na ald??? iki toptan birini en yak?n?ndakine sa? salim ula?t?r?rsa ben ele?tirmeyece?imin garantisini veriyorum.
3 metreye pas ?al??mas? yapsa yeterli asl?nda. Aya??na ald??? iki toptan birini en yak?n?ndakine sa? salim ula?t?r?rsa ben ele?tirmeyece?imin garantisini veriyorum.
S?k?nt? forma numaras?nda birazda.10 numaray? b?rak?rsa kendiside rahatlayacak.Olcay tak?k i?in ?nemli bir oyuncu.Tek ma?la yerli oyuncu harcama huyumuz var malesef.Olcay bu seneye iyi ba?lad? ilk k?t? ma??nda tepki oldu.Cenk s?per kupa'da k?t? oynad? diye s?ylenmeyen kalmad?.Herkesin sevgilisi Tolgay istenmeyen adam oldu.B?yle olmamal?,renklilerden fark?m?z kalmad?.Vefal? adamlard?k biz.
S?k?nt? forma numaras?nda birazda.10 numaray? b?rak?rsa kendiside rahatlayacak.Olcay tak?k i?in ?nemli bir oyuncu.Tek ma?la yerli oyuncu harcama huyumuz var malesef.Olcay bu seneye iyi ba?lad? ilk k?t? ma??nda tepki oldu.Cenk s?per kupa'da k?t? oynad? diye s?ylenmeyen kalmad?.Herkesin sevgilisi Tolgay istenmeyen adam oldu.B?yle olmamal?,renklilerden fark?m?z kalmad?.Vefal? adamlard?k biz.
Olcay tak?m i?in ?nemli bir oyuncu de?il. Bunu bir ?ok ma?ta g?rd?k. Zaten iyi olan tak?m i?inde bazen olumlu i?ler yap?nca s?r?tm?yor gibi duruyor. Ger?ek ?yle de?il. Yetenek SIFIR! 5-6 pas yapan tak?m 7.pasta topu
kaybediyor. Ya top buna geliyor eziyor ya da olmas? gerekti?i yere gitmiyor.
?ok a??k ve net futbol katili bu adam. Bunun su?u yok tabi. Buna 10 numara giymesine m?sade edenle oynatanda su?.
?yi kalpli,temiz,efendi,?ok ko?tu?un ve takim arkada?lar?n? g?ld?rd???n i?in,seneye sana da bi 3 y?ll?k s?zle?me yaparlar miss.Sonra seni izler dururuz 2021 e kadar...
Aslı Ahmet.Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bi?eye morali bozuk bu adam?n.
Fark ediyor kendisi de taraftar?n kendisini yeteneksiz buldu?unu ve kaliteyi yere ?eken adam oldu?unu. Mutlu ve ?zg?veni yerinde bir Olcay mevcut izledi?imiz Olcaydan iyi. Ha o Olcay da ilk 11 olmamal? Be?ikta?'ta ama bu ayr? bir mesele. Necip Tolga Olcay gibi adamlar ?zg?nse bu taraftar tepkisinden dolay? b?yle. ?zellikle sosyal medya da ?ok ?zerlerine gidiliyor.
Valla ma?lar?n hepsini izliyorum. 5 topun 4'?n? hi? eden hep Olcay. Be?ikta? seviyesinde falan de?il bu adam; ama yerine adam yok i?te mecbur oynayacak yine..
Ben art?k s?k?ld?m o 5 topun 1'ini olumlu kullanacak da pozisyon devam edecek diye beklemekten...
Ne olursa olsun bu adam kendi taraftar?ndan ?sl?k yemeyi haketmedi haketmez de. Yetersiz deriz be?enmeyiz k?zar?z ederiz ( belki herkesten ?ok ben) eyvallah da bu adam ?sl?klanmaz. ??im ac?d? karab?k ma??nda. tolgayla ayn? kefeye konmas?na y?re?im dayanmaz.
Yorum Yap