Aya??na y?re?ine sa?l?k iyi Be?ikta?l? iyi insan biraz yetenek eksikli?i var ama bunu oyun g?r??? ile kapat?yor. Bu hafta q17 ye att??? pas? her ma? yap?yor...
bence de iyiydi, ?zellikle ilk yar? girebildi?imiz t?m pozisyonlarda direk etkisi vard?. ikinci yar?ya da fena ba?lamad? ama sonra d??t? oyundan. tam zaman?nda ??kartt? hoca da.
Be?enirsin be?enmezsin ki ben pek be?enmem ama ?ampiyonluk ma??nda cezal?,Osmanl? ma??nda 1 sezon emek vermi? adam yok yerine yar?m sezondur olmayan T?re olacak
Ke?ke ?u ma? sen de sahada olabilseydin be kabasakal
Aslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Be?enirsin be?enmezsin ki ben pek be?enmem ama ?ampiyonluk ma??nda cezal?,Osmanl? ma??nda 1 sezon emek vermi? adam yok yerine yar?m sezondur olmayan T?re olacak
Evet belki eski formundan uzaktas?n ama ?aban yeter lan eme?ine sa?l?k ?ok istiyordun i?te oldu ne olursa olsun hep pozitif iyi bir adams?n lan yayd???n enerji g?zel bir kere
Bug?n futbolcular?n kat?ld??? programlardan sonra Olcay'?n neden 11de oldu?unu daha iyi anlad?k
?ok seviyorlar herifi,iyi futbolcudan ?nce sempatik olmak laz?m demek ki
Aslı Volkan S?rme tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bu konu i?in Olcay'a de?il Kerim'e ac?mak gerek.
Kerim'e neden ac?ns?n... Kerim'in ?ok yolu var daha ki ben zaten o zeka ile iyi yerlere gelebilece?ini asla sanm?yorum.
Olcay'? tercih ederim her hal?karda en az?ndan 2ye 1 yapar
Yorum Yap