Aslı ?mer M?zrak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Olcay ?ahan
??k?ş
X
-
Aslı Alper Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO?lum hadi Sivas'? da sen al be
Harbiden inan?yorum bu hafta yapacaks?n,bir kere mah?up etme
Yeteneksizdin ?imdi kafa olarak da bitiksin be harbi ?z?l?yorum halinr
Yorum Yap
-
El freni,bu kadar iyi bir h?cum hatt?nda bu kadar k?t? bir top?unun i?i yok.Ko?tu?u kilometreler h?cuma yaramad??? gibi defansa da yaram?yor art?k.
Her ma? sol taraf yok.Pas trafi?i,duvar,tek top,ver ka? falan diyorlar,savunuyorlar ben 25 haftad?r farkl? bir adam? m? izliyorum anlamad?m,bunlar?n hi?birini g?remiyorum.
Ayr?ca bu d???? de?il,?ap? bu.Feda d?neminde g?ze batmad?,Aky?zler Kurumu?lar aras?nda oynad?.?d?m kopuyor puan kayb?na sebep olacak diye.Yeter hocam g?z?n? seveyim izletme ?u adam? bize art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Serdar Top?u tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEl freni,bu kadar iyi bir h?cum hatt?nda bu kadar k?t? bir top?unun i?i yok.Ko?tu?u kilometreler h?cuma yaramad??? gibi defansa da yaram?yor art?k.
Her ma? sol taraf yok.Pas trafi?i,duvar,tek top,ver ka? falan diyorlar,savunuyorlar ben 25 haftad?r farkl? bir adam? m? izliyorum anlamad?m,bunlar?n hi?birini g?remiyorum.
Ayr?ca bu d???? de?il,?ap? bu.Feda d?neminde g?ze batmad?,Aky?zler Kurumu?lar aras?nda oynad?.?d?m kopuyor puan kayb?na sebep olacak diye.Yeter hocam g?z?n? seveyim izletme ?u adam? bize art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma d?necek haftaya, Kerim k?t? de?ildi bu ak?am. G?khan T?re de girecek tak?ma ufaktan. Haftaya da Olcay'? g?r?rsem ??ld?r?r?m art?k.
Yorum Yap
-
Yahu arkada? Be?ikta? Futbolcusunun Tek ?zelli?i o?uzhan a sosa ya veya kerime vs "DUVAR" olmak m? ?
Kriteriniz bu mudur ger?ekten ??
Neymi? ver ka? yap?yormu?
Neymi? ko?uyormu?
Bu herifin sayesinde 2 gol ile bitirdik ma??
?ddia ediyorum Bu herif olmasa daha ?ok gol atard?k bu ma?..
Cinnet ge?iriyorum izlerken..yetenek fakiri herif ya...
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresma d?necek haftaya, Kerim k?t? de?ildi bu ak?am. G?khan T?re de girecek tak?ma ufaktan. Haftaya da Olcay'? g?r?rsem ??ld?r?r?m art?k.
Yorum Yap
Yorum Yap