harden ?st ?ste 2.mvpli?e g?z? ciddi ciddi dikmi?. ?st ?ste 5. kez 40+ say?ya ula?t? ayr?ca triple double ve game winnerla bunu yapt?. 33 say? ortalamayla oynuyo ?uan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2018-19 Sezonu
??k?ş
X
-
Cleavand ?uanki kadrosuyla nba tarihinin gelmi? ge?mi? en d???k zekal? tak?m?. Hocas? da g?rd???m en d???k IQ'lu hoca. Allah?m nas?l bir kabustur bir taraftan Sexton, bir taraftan Clarkson, yetmezmi? gibi Rodney Hood, pota alt?nda Zizic ben yazarken kahroluyorum Cedi haftalard?r bu adamlarla oynuyor.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa DeMarcus'un ?st?ne KD de gitti, bu kez gelmi? ge?mi? en en en b?y?k kral finalde kazan?r yan?ndaki ??plere ra?men san?r?m.....
Aaa sahi o bat? ya ge?ip sondan 3. olmu?tu bu sezon unutmu?um
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa DeMarcus'un ?st?ne KD de gitti, bu kez gelmi? ge?mi? en en en b?y?k kral finalde kazan?r yan?ndaki ??plere ra?men san?r?m.....
Aaa sahi o bat? ya ge?ip sondan 3. olmu?tu bu sezon unutmu?um
Yorum Yap
-
Bu gece finaller ba?l?yor. GSW'nin kar??s?nda t?m NBA'de en iyi playoff performans?n? sergilemekte olan Kawhi Leonardl? Raptors olacak. A??k?as? Milwaukee'nin elenmesine ?z?lm?? olsam da, balonun ?ok erken patlad??? ve KD'nin en az bir ma? daha ka??raca?? bir finaller serisi keyifli ge?ecek diye umut ediyorum bu sene.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece finaller ba?l?yor. GSW'nin kar??s?nda t?m NBA'de en iyi playoff performans?n? sergilemekte olan Kawhi Leonardl? Raptors olacak. A??k?as? Milwaukee'nin elenmesine ?z?lm?? olsam da, balonun ?ok erken patlad??? ve KD'nin en az bir ma? daha ka??raca?? bir finaller serisi keyifli ge?ecek diye umut ediyorum bu sene.
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece finaller ba?l?yor. GSW'nin kar??s?nda t?m NBA'de en iyi playoff performans?n? sergilemekte olan Kawhi Leonardl? Raptors olacak. A??k?as? Milwaukee'nin elenmesine ?z?lm?? olsam da, balonun ?ok erken patlad??? ve KD'nin en az bir ma? daha ka??raca?? bir finaller serisi keyifli ge?ecek diye umut ediyorum bu sene.
Yorum Yap
-
Leonard i?in ben de Toronto kazans?n istiyorum. Lowry'nin de b?y?k oynamas? gerekiyor. Siakam, Ibaka gibi oyuncular da katk? verirse istenilen seviyede ?ans? olabilir Toronto'nun. Green o kadar berbat ki ?zellikle son zamanlarda normalde buralarda ?ok ?nemli bi koz olurdu Spurs'deyken hem savunmas? hem 3 l?kleri ile ama yok ortada. ?n?allah o da kendini bulur bu seride.
Yorum Yap
-
Aslı Kemal I??k tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkawhi ?ok b?y?k oynuyor playoff'ta..ama bizim bucks'? yendikleri gibi sert savunarak yenemezler gsw'yi..
Green en nefret etti?im oyunculardan biri olsa da oyuna etkisi ve savunmas? inan?lmaz seviyeye ??kt?. Ka??t ?st?nde olmasa da en ?nemli isimlerden biri o bence.
Yorum Yap
Yorum Yap