rakip baya amator kategoriden fakat bunlari deplasmanda yenemezler diyorum
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu
??k?ş
X
-
Fenerin hali kotu baya, kaleci asist yapmasa atamiyorlardi. Basaksehir maclari cok zor gecer
Bir yorum yaz:
-
Fenerbah?e'nin bu kadar k?t? bi tak?ma fark atmas? laz?m, o kadar kalitesizler ki rakibin ne kadar amat?r oldu?unu sezmek onlar?n ofansta yapt?klar?n? g?rmekle olabiliyor ancak.
Bir yorum yaz:
-
adamlar yar? amat?r gibi bi?e bizim oynad???m?z b36 tornshavn ayar?ndalar.Aslı Cem Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertrnava ayar etti beni ilk yari. bu kadar k?t? oynanmaz ya. ayaklarinda hi? top tutamadilar.
Bir yorum yaz:
-
trnava ayar etti beni ilk yari. bu kadar k?t? oynanmaz ya. ayaklarinda hi? top tutamadilar.
Bir yorum yaz:
-
Sezon ba?? forza bilginleri fb'yi favori g?steriyorlard?.Le? ?tesi bir tak?m olmu?lar.Rahat ?? d?rt sene toparlanamazlar.
Bir yorum yaz:
-
Sik?rt?l hari? hepsi le?. Futbolcu kalitesi tirnava ile e?it bir tak?m. Bizde T?re Lens kadroya giremiyor. Herkesin teneke ba?lay?p g?ndermeye ?al??t??? Love a cl ye gidecek tak?m sal?a oluyor. ?ok fark var.
Bir yorum yaz:
-
?smaaail
Bu ??p?n gitmesi + feneve gitmesi kadar g?zel bi olay yok
Bir yorum yaz:
-
Bunlar Slimani ile Frey kazma ikilisini alacaklar?na Fernandao ay?s?n? tutsalar daha ?ok i? yapard?. Valla Fener kadar salak kul?p az g?r?l?r.
Bir yorum yaz:
-
cikamasinlar zaten bu hafta ici bile eminim ki Besiktas macina calismislardir.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: