Avrupa Fatihi Fenerbah?e 😁

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu

??k?ş

X
- 

Her Sene Yiyorum BunuAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikisine de basarlar diyorum...in?allah
  AL??kanl?k Yapt? Art?k 

Yorum Yap
 - 

Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer Sene Yiyorum BunuAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikisine de basarlar diyorum...in?allah
  AL??kanl?k Yapt? Art?k 

Yorum Yap
 - 

Biz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Yorum Yap
 - 

bu turda seriba?? olan tak?mlar grup liderleri ile CL'den gelen 8 tak?m aras?nda en iyi dereceye sahip ilk 4 tak?md?. Malm?'y? yenseydik 2. olacakt?k ve seriba?? tak?mlar?n aras?nda yer alamayacakt?k.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Yorum Yap
 - 

Seri ba?? kat?lam?yorduk abi her t?rl? Genk lider ??kt??? i?in seri ba??yd?.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Tabi kura ?ans? de?i?ebilirdi ona bir ?ey diyemeyiz belki de Chelsea gelmezdi biz olsak kim bilir

Yorum Yap

Yorum Yap