Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu
??k?ş
X
-
Quaresmam?z var abi yetmiyor mu hoca diyor ya quaresma giderse onun gibisini nerden bulcaz diye
-
Moses, onyekuru, gary, bruma vs gibi suratli dripling yabilen bir oyuncumuz yok.
Bir yorum yaz:
-
Benfica niye bu kadar eksik gelmi?, yine i?leri rast gidiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu turda seriba?? olan tak?mlar grup liderleri ile CL'den gelen 8 tak?m aras?nda en iyi dereceye sahip ilk 4 tak?md?. Malm?'y? yenseydik 2. olacakt?k ve seriba?? tak?mlar?n aras?nda yer alamayacakt?k.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.Anlad?m, bunu bilmiyordum. Tamamd?r, te?ekk?r ederim.Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeri ba?? kat?lam?yorduk abi her t?rl? Genk lider ??kt??? i?in seri ba??yd?.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Tabi kura ?ans? de?i?ebilirdi ona bir ?ey diyemeyiz belki de Chelsea gelmezdi biz olsak kim bilir
Bir yorum yaz:
-
Seri ba?? kat?lam?yorduk abi her t?rl? Genk lider ??kt??? i?in seri ba??yd?.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Tabi kura ?ans? de?i?ebilirdi ona bir ?ey diyemeyiz belki de Chelsea gelmezdi biz olsak kim bilir
Bir yorum yaz:
-
bu turda seriba?? olan tak?mlar grup liderleri ile CL'den gelen 8 tak?m aras?nda en iyi dereceye sahip ilk 4 tak?md?. Malm?'y? yenseydik 2. olacakt?k ve seriba?? tak?mlar?n aras?nda yer alamayacakt?k.Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Bir yorum yaz:
-
Biz seriba?? kat?lm?yor muyduk peki bu kuraya? Bir de gruptan ??ksayd?k Chelsea ile e?le?memizin garantisi var m?yd?? Belki Z?rih gelecekti.Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterElenmemiz hay?rl? olmu? bence. Chelsea'y? m?mk?n de?il eleyemezdik.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Adem Uyanik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer Sene Yiyorum BunuAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikisine de basarlar diyorum...in?allah
AL??kanl?k Yapt? Art?k 
Bir yorum yaz:
-
Her Sene Yiyorum BunuAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterikisine de basarlar diyorum...in?allah
AL??kanl?k Yapt? Art?k
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: