Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2018 - 2019 Sezonu
??k?ş
X
-
Yoksa oyun mu Fatih Terim'e ko...cak [emoji23][emoji1787]Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBakalim fatih terim nasil bir oyun ortaya koyduracak.
Her Daim Be?ikta?!!!
Bir yorum yaz:
-
fener ilk 30 dakika ikinci yar? ilk 15 dk iyiydi onun d???nda bo? i?ler yapt?lar. ?zellikle 60-65 den sonra hi? bi?i oynamad?lar
Bir yorum yaz:
-
umar?m k?sa s?rede one ge?eriz de k?mede kal fener diye dakikalarca inletiriz stad?
b?y?k heyecanla bekliyorum, konyayi da yenemez bunlar biz vurunca k?me hatt?na d??erler
TA-1012 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Oh oh iyiAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterevet persembe - pazarAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma??n rovan?? bizim ma?tan ?nce mi
Bir yorum yaz:
-
evet persembe - pazarAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma??n rovan?? bizim ma?tan ?nce mi
Bir yorum yaz:
-
Bize k?f?r ediyolar edin amk evlatlar? g?r??cez bir ka? hafta sonra
Bir yorum yaz:
-
bahsettigim tarz quaresma, tarzi degil , ucan kanat diyorum ben pirpir.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresmam?z var abi yetmiyor mu hoca diyor ya quaresma giderse onun gibisini nerden bulcaz diyeAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMoses, onyekuru, gary, bruma vs gibi suratli dripling yabilen bir oyuncumuz yok..gif)
Bir yorum yaz:
-
Rakitsky , senelerce almaya calistik shaktardayken onu. Cok iyi freekick de atar.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterZenitteki kel stoperin m?thi? bir sol aya?? var
Bir yorum yaz:
-
en son hat?rlad???m Sertan Eser vard?, r?zgar?n o?lu.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterQuaresmam?z var abi yetmiyor mu hoca diyor ya quaresma giderse onun gibisini nerden bulcaz diyeAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMoses, onyekuru, gary, bruma vs gibi suratli dripling yabilen bir oyuncumuz yok..gif)
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: