Ajax ?n oynadigi topu izleyin...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Ezdiler reali, realin ?u halini g?rmek ?ok ?zd? beni ayr?ca yediler ajax?n gol?n?Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAjax ?n oynadigi topu izleyin...
Yorum Yap
-
Bence Ofsayt. Ayrica Skomina bence dunyanin en iyi hakemi.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEzdiler reali, realin ?u halini g?rmek ?ok ?zd? beni ayr?ca yediler ajax?n gol?n?Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAjax ?n oynadigi topu izleyin...
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yorum Yap
-
Ulen icerden biskrem almaya gittim golunu mu yediler ajax ?n? Vay arkada? yaAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Ofsayt. Ayrica Skomina bence dunyanin en iyi hakemi.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEzdiler reali, realin ?u halini g?rmek ?ok ?zd? beni ayr?ca yediler ajax?n gol?n?Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAjax ?n oynadigi topu izleyin...
Yorum Yap
-
Ben anlamad?m pozisyonu kafay? vuran ofsaytta de?il kaleciyede m?dahale yok di?erinin topa m?dahalesi felan yok nas?l ofsayt oldu pozisyonAslı Halil Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence Ofsayt. Ayrica Skomina bence dunyanin en iyi hakemi.Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEzdiler reali, realin ?u halini g?rmek ?ok ?zd? beni ayr?ca yediler ajax?n gol?n?Aslı Alper Artam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAjax ?n oynadigi topu izleyin...
Yorum Yap

Yorum Yap