Tutani iyi olunca
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
3.olsunlar daha iyi, eksik kadroyla uefa ve lig kaldiramazlarAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSchalke Almanya da porto burada hoplat?r. Moskova burada ka??rd? ama orada yenilmez bu beceriksiz s?r?s?ne. uefa i?in aralar?nda kap???rlar.Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPorto moskovayi 3 1 yeniyor gs zor cikar
Yorum Yap
-
Mbolo yerine ba?ka bi?i olayd? g?r?rd?m ben onun seviyesini 😂Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Yorum Yap
-
sadece bu mac degil ki be kardesimAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMbolo yerine ba?ka bi?i olayd? g?r?rd?m ben onun seviyesini ????Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Yorum Yap
-
Yok ya o kadarda de?il herif ne hatalar yap?yor ?rne?i 30 dk ?nce ya?ad?k i?teAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Yorum Yap
-
?ok ball?lar ?ok. Bursa ma?? 2 3 olacak yok direk yok oras?na ?arp?yor. D?n?yor 1 1 bitiyor ma?. Bizim kaleye 3 ?ut at?yor Antalya 3 2 ma?lubuz. gay bal? diye bir?ey var ger?ektenAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersadece bu mac degil ki be kardesimAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMbolo yerine ba?ka bi?i olayd? g?r?rd?m ben onun seviyesini ????Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterkarius fln diyoruz da hakikaten muslera inanilmaz bir seviye.
Yorum Yap
Yorum Yap