Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Tak?m? ge?tim... Acaba bo? zamanlar?nda gece kul?plerine akmak yerine oturup ma? izleyen futbolcu ka? tanedir? ?Oooo Juventus-Bayern ma?? varm??. Bu ma? ka?maz? diyen veya ?st d?zey bir PL kar??la?mas?n? oturup izleyen ka? futbolcu vard?r? Ger?ekten merak ediyorum. Bestekarlar ?ok fazla m?zik dinlemezmi? mesela... Futbolcular da diyor mudur acaba ?Ulan her hafta oynuyoruz zaten. Ne ma? izliycem? diye...
-
6 ay yok Aboubakar bu sezon forma giymesi ?ok zorAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbus ne kadar yok su olaydan sonra piyasasi duser sakat sakat imza attiralik duzelir bizde.
Son donemde gelen oyuncularda sakatlik sorunu yasamadik hic valla saglik departmani cok iyi nazar degmesin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
porto yener ve ayr?ca herta berlin ne kadar k?t? d?nem ge?irsede.lokomotive yenilmez.manuel fernandesi ??kar t?rt tak?m lokomotif. ben herta berlinin kazanmas?n? isterim. bence moskova sonuncu olsun gs eufadan devam etsin. gs nin avrupadan elenmesi bizim i?imize gelmez.ge?en gene ?ampiyonlar ligi d?n??? ligte hemen hemen her ma? puan kaybettik.
Yorum Yap
-
ulan hertaberlin lokomotif moskova ma?? ba?layal? 80 dakikaya yakla?m?? haberim yokAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterporto yener ve ayr?ca herta berlin ne kadar k?t? d?nem ge?irsede.lokomotive yenilmez.manuel fernandesi ??kar t?rt tak?m lokomotif. ben herta berlinin kazanmas?n? isterim. bence moskova sonuncu olsun gs eufadan devam etsin. gs nin avrupadan elenmesi bizim i?imize gelmez.ge?en gene ?ampiyonlar ligi d?n??? ligte hemen hemen her ma? puan kaybettik.
gol olmam??
Yorum Yap
-
Vallahi yaa sinir oldum at?n art?k rahatlaysl?m arkada? yaaaAslı Mustafa Apaydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan PSG umutland?r?p utand?rma
Yorum Yap
-
Cok guzel devre arasi sakat sakat alalim 5m a kapatiriz deger o riske benceAslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster6 ay yok Aboubakar bu sezon forma giymesi ?ok zorAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbus ne kadar yok su olaydan sonra piyasasi duser sakat sakat imza attiralik duzelir bizde.
Son donemde gelen oyuncularda sakatlik sorunu yasamadik hic valla saglik departmani cok iyi nazar degmesin.
)
Yorum Yap
Yorum Yap