Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Porto 2 ma? 6 puan. Rusya ya k???n gidiyor itler ayakta duramazlar. Schalke de ne olursa olsun Almanya da tokatlar. Beraberlik bile grup sonunculu?u demek.En son düzenleyen Mehmet Evrim Talan; 18-09-2018, 23:57.
-
Hocam mevcut kanallar silinmiyor ama de?il mi?Aslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOluyomu? ya.Aslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam bende de tivibu var. Bein kanallar? yok ?imdi farkettimAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports 1 ve Bein Sports Haber vercekmi? galiba a??k yay?n. Bende tivibu var ama yok gibi bu kanallar orada.
?nternetten falan art?k..gif)
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
https://www.youtube.com/watch?v=z7KRuWbnbis
Burada anlat?yor arkada?, bu ayarlarla ekleyebildim ben.
Uydu: T?rksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oran?: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: Horizontol (Yatay)
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Asl?nda bu kalitede yay?n ekipman? Saran ve TRT'de de var, hatta bu ma?? da muhtemelen Saran ?ekiyor ama lig yay?nlar? neden b?yle olmuyor bilmiyorum.Aslı ?mer Avana? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKamera ve ekipmanlar beIN Sports'a ait olmad??? i?in g?r?nt? standartlar?n ?ok ?zerindeAslı Mustafa Apaydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet, ger?ek HD kalitesi b?yle olmal? zatenAslı ?brahim Cabaro?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?r?nt? lig ma?lar?na g?re daha iyi de?il mi sizcede ?.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap