Quaresma ve babelin birlikte oynad?klar? oyunu tek ba??na oynuyor adam
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlarda ne ?ans var yaa Kura ?ekilirken s?yledigim gibi en dandik gruba d??t?ler Allah herkese bunlardaki ?ans? versin
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene Gomis?in senesiydi, bu sene de bu sivrilecek gibi maalesef. Neyse... Bo?verin! Hep birlikte:
Kuvvareeejma Kuvvareeeejma oley oley oleyyy!!!!
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene Gomis?in senesiydi, bu sene de bu sivrilecek gibi maalesef. Neyse... Bo?verin! Hep birlikte:
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGe?en sene Gomis?in senesiydi, bu sene de bu sivrilecek gibi maalesef. Neyse... Bo?verin! Hep birlikte:
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCl'de 1. torba tak?m? m? ?imdi bu lokomotif yani,olaya bak ya
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBein Sports 1 ve Bein Sports Haber vercekmi? galiba a??k yay?n. Bende tivibu var ama yok gibi bu kanallar orada. ?nternetten falan art?k.
https://www.youtube.com/watch?v=z7KRuWbnbis
Burada anlat?yor arkada?, bu ayarlarla ekleyebildim ben.
Uydu: T?rksat 4A
Frekans: 12379
Symbol Oran?: 30000
FEC: 3/3
Polarizasyon: Horizontol (Yatay)
Yorum Yap
-
Aslı A.Sefik Cokgungor tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar?n sa? beki ?izgiye iniyor yerden vuruyor sol bek gol aramaya geliyor .
B?yle b?yle g?t?r?yolar, bu kadar basit atla deve de?il sonu?ta.
B?yle co?kulu baskl? biz neden oynayam?yoruz ?
Yorum Yap
-
Aslı Engin Top tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrib?nlerini dinliyorum da , f?slar.
Yorum Yap
Yorum Yap