futbol 4-5 y?ld?r ?ok zevkli hale geldi ?nceden 1-0 yapan tak?m %70 i?i bitiriyordu ?imdi her dakika m?kemmel olmazsan kar??ndaki tak?m tokatl?yor. ?nce guardiola ??tay? y?kseltti, sonra real madrid, barcaya yeti?ebilmek i?in vites y?kseltti. akabinde d?nyan?n geri kalan tak?mlar? barca ve real seviyesine gelebilmek i?in(ki bunu ilk ke?feden ve bu y?ne evrilen ki?i klopp oldu) daha fazla h?cum, daha fazla tempo, daha fazla ?nde bask? yapmaya ba?lad?lar. o y?zden art?k roma 4-1'in r?van??nda barcay? tokatl?yor, ajax ne oldu?unu anlamadan bernabeuda 4 tane sall?yor vs, ve bug?nk? gibi kolayca +7 lik ma?lar ??k?yor.
Kat?l?yorum.Tuncay ?anl?,Deivid,Holosko,Babel,Bakambu tipi forvet ?zellikli kanat oyuncular?n? be?eniyorum ben de.Tipik ?izgi oyuncusu profilinde kanat adamlar?n?n devri ?oktan kapand?.
evet ama yetenekte ?art mesela Holosko gol a?yordu, Tuncay gol at?yordu ama birazda yetenekli olacak adam eksiltebilecek
mesela bak?n ?rneklere
kanat oyuncular?na ger?i Messi ?ok extrem ?rnek ama ?al?m var ?ut var pas var golc?l?k var
Liverpoolda Salah, Mane,
Ajaxta Ziyech, Tadic, Neres
Totenhamda Moura, Son,
Cityde Sterling Aguero(forvet oynuyor ama hareketli forvet)
mesela benim yukarda yazd???m kadroda
Ljajic 10 numara, ?ut atar, pas atar, adam eksiltebilir, Sterling kanat forvet ki direk forvette oynuyor... adam ge?er, ?ut atar, ceza sahas?nda ince i? yapar bunlar
oynad???n turnuvan?n li olsun ?ampiyonlar ligi olsun kaderini de?i?tiren fark yaratan durumlar?
Kat?l?yorum.Tuncay ?anl?,Deivid,Holosko,Babel,Bakambu tipi forvet ?zellikli kanat oyuncular?n? be?eniyorum ben de.Tipik ?izgi oyuncusu profilinde kanat adamlar?n?n devri ?oktan kapand?.
evet ama yetenekte ?art mesela Holosko gol a?yordu, Tuncay gol at?yordu ama birazda yetenekli olacak adam eksiltebilecek
mesela bak?n ?rneklere
kanat oyuncular?na ger?i Messi ?ok extrem ?rnek ama ?al?m var ?ut var pas var golc?l?k var
Liverpoolda Salah, Mane,
Ajaxta Ziyech, Tadic, Neres
Totenhamda Moura, Son,
Cityde Sterling Aguero(forvet oynuyor ama hareketli forvet)
mesela benim yukarda yazd???m kadroda
Ljajic 10 numara, ?ut atar, pas atar, adam eksiltebilir, Sterling kanat forvet ki direk forvette oynuyor... adam ge?er, ?ut atar, ceza sahas?nda ince i? yapar bunlar
oynad???n turnuvan?n li olsun ?ampiyonlar ligi olsun kaderini de?i?tiren fark yaratan durumlar?
Do?ru tabiki.Sizin kanat1 ve kanat2 yazd???n?z pozisyonlarda oynayacak adamlar?n senede 10-12 tane s?k??t?rmas?n? talep ediyorum ben.Bu i?i Olcay ?ahan,Holosko gibi yetenek fakiri olup da becerebilenler de kabul?m.
Yorum Yap