Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUth iyi top?u dicektim ki adam zaten 23 milyonmu?
Yorum Yap
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u yabanc?lar?n trib?nlerede hayran?m bizdeki gibi bo? bo? ba??rm?yorlar aksine gerekti?i yerde m?kemmel efektler var..goller olsun anonslar olsun ?ok zevkli...bizde ba??r ?a??r davul zurna ba?ka bir?ey yok
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ndiaye ve rodrigues bizim maca kadar ceza alir kesin. Birde Belhanda bi sekilde oynayamazsa bize karsi biz bunlari delik desik ederiz. Bizim oynadigimiz les futbola guvenmiyorum ama bu ucu acik ara en onemli topculari
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ndiaye ve rodrigues bizim maca kadar ceza alir kesin. Birde Belhanda bi sekilde oynayamazsa bize karsi biz bunlari delik desik ederiz. Bizim oynadigimiz les futbola guvenmiyorum ama bu ucu acik ara en onemli topculari
Yorum Yap
-
Aslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kaz?m Onur Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ampiyonlar ligi ma?lar?n? izlerken tek ?z?nt?m millette ne forvetler var ya loserbah?e nin ?ampiyonlar ligi hasreti gibi forvet hasreti ?ekiyorum
Yorum Yap
Yorum Yap