GS den rodrigezi ??kar.gomis gibi leblebici bir forvet almas?nlar bu kadroyla lig sonunda fb nin gerisinde bitirir. rodrigezde ayn? babel gibi kaliteli oyuncu ama 1 var 2 yok. 2 var 3 yok.
Aslı Ibrahim Bagcivandemir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
An?ms?yorum.Ertu?rul Sa?lam vard? ba??m?zda istememi?ti onuda..Bir de ?talya'l? stoper vard? Lotto...filan diye devam eden ismi vard?..Yedek b?rakamam diye onuda istememi?ti.
Her Daim Be?ikta?!!!
Legrotallie. yerine lamine diatta gelmi?ti.
aston villam? neydi bordo mavili bir tak?mdayd? cole
Aslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Abidin Polat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Periscop ve instagramdan izleyebilirsiniz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
?nstagramdan nas?l izlenir
Takip etti?imle kal?yorum sadece
~ intikam intikam ~
Ge? g?rd?m kusura bakmay?n arama k?sm?ndan canl? izle yazarak lig ma?lar?n? bile izleyebilirsiniz.
Esta?furullah ?ok denedim takip etmedi?im ma?sitesi kalmad? ama yay?nlar? g?remiyorum niyeyse
~ intikam intikam ~
Reklam cok fazla. Fakat hikaye k?s?mlar?nda bulabilirsiniz biraz u?ra?t?r?yor. Kimseyi takip etmeden bulabiliniyor. K?r?ehirli day? diye bir hesap var m?sait oldukca t?m maclar? yay?nl?yor.
Aslı Mustafa Apaydin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Mesajı göster
Mesajı göster
Mesajı göster
Ge? g?rd?m kusura bakmay?n arama k?sm?ndan canl? izle yazarak lig ma?lar?n? bile izleyebilirsiniz.
Esta?furullah ?ok denedim takip etmedi?im ma?sitesi kalmad? ama yay?nlar? g?remiyorum niyeyse
~ intikam intikam ~
Reklam cok fazla. Fakat hikaye k?s?mlar?nda bulabilirsiniz biraz u?ra?t?r?yor. Kimseyi takip etmeden bulabiliniyor. K?r?ehirli day? diye bir hesap var m?sait oldukca t?m maclar? yay?nl?yor.
Mesajı göster
Aslı Mustafa Apaydin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Forza tarihinin ilk n?betlerindendir
omu yoksa m?s?rl? futbolcu Muhammed Zidane m?
Zidane'? o kadar i?ten beklememi?tik sanki Erol Kaynar'?n se?im vaadiydi ve sonras?nda bir iki kere daha g?ndeme gelmi?ti diye hat?rl?yorum.
Schalke hucum hatti nasil vizir vizir yerinde durmuyor nasil hareketli kurban oldugum yradan boyle insanlar bize gonderse bi kere de lens geldi sirtinda ayi tasir zehir gibi dedik adam yuruyemiyor.
Bizimkiler agir agir dusunurek 2 saate hucum ediyor adamlar tac kullanmak icin bile can atiyor.
Yorum Yap