Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Ata Işıkara
    yanıtladı
    Yaln?z Gs iki ?alke ma??ndan 4 puan ??karamazsa i?i zor 4-4-3-0 ?eklinde gidiyor ki i?eride Porto'yu bana kal?rsa yenemeyecekler.

Bir yorum yaz:

• G?khan Kulaks?z
    yanıtladı
    gs i?erdeki ma?la? al?r. Bir tane deplasmandan da beraberlik al?r ??kar gruptan. Tak?mlar ?ok t?rt. Tarihteki en kolay kura

Bir yorum yaz:

• Mehmet Evrim Talan
    yanıtladı
    ?enol G?ne?'li Be?ikta?'?n cl rekorlar?n? ?ocuklar?n?z?n ?ocuklar?n?z?n ?ocuklar? g?remez

Bir yorum yaz:

• Mehmet Evrim Talan
    yanıtladı
    Yaz?k ?u skoru yak??t?ramad?m hi? porto ya. ?stanbul da farkl? al?r?z art?k. O kadar bekledim lan bu ma??. Ay?p size (:

Bir yorum yaz:

• Ibrahim Bagcivandemir
    yanıtladı
    Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
    An?ms?yorum.Ertu?rul Sa?lam vard? ba??m?zda istememi?ti onuda..Bir de ?talya'l? stoper vard? Lotto...filan diye devam eden ismi vard?..Yedek b?rakamam diye onuda istememi?ti.

Her Daim Be?ikta?!!!
    Legrotallie. yerine lamine diatta gelmi?ti.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Apaydin
    yanıtladı
    Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
    Forza tarihinin ilk n?betlerindendir

Bir yorum yaz:

• Halis Cengiz
    yanıtladı
    Puahahaha mArega baltasiyla bu kadar

Bir yorum yaz:

• Erkan Ünsalan
    yanıtladı
    Bu Marega ayn? Hasselbaink de?ilmi ya tip olarak?

Bir yorum yaz:

• Yildiray Kalay
    yanıtladı
    An?ms?yorum.Ertu?rul Sa?lam vard? ba??m?zda istememi?ti onuda..Bir de ?talya'l? stoper vard? Lotto...filan diye devam eden ismi vard?..Yedek b?rakamam diye onuda istememi?ti.

Her Daim Be?ikta?!!!

Bir yorum yaz:

• Mustafa Apaydin
    yanıtladı
    Porto sa?lam ka??n?yor

Bir yorum yaz:

• Siret Uslu
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Levent.Sahin
    yanıtladı
    E?ek diyorsunuz ama marega s?per lig de olsa ?eyinde sallar ?o?u stoperi

Bir yorum yaz:

• Halis Cengiz
    yanıtladı
    Maregayi izleyen 25inden sonra futbola ba?lar.
    Larinden k?t? bu nas?l seviyedir

Bir yorum yaz:

• Bulent Golbas
    yanıtladı
    marega tam malmis kacinciyi kacirdi

Bir yorum yaz:

• Siret Uslu
    yanıtladı
    ne porto ne monaco eski hallerinden uzak. bundan 5-6 seneki monaco porto olsayd?.ge?en seneki deplasmandaki galibiyetleri alamazd?k bu tak?mlara kar?? gibime geliyor

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X