Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Yaln?z Gs iki ?alke ma??ndan 4 puan ??karamazsa i?i zor 4-4-3-0 ?eklinde gidiyor ki i?eride Porto'yu bana kal?rsa yenemeyecekler.
-
gs i?erdeki ma?la? al?r. Bir tane deplasmandan da beraberlik al?r ??kar gruptan. Tak?mlar ?ok t?rt. Tarihteki en kolay kura
Bir yorum yaz:
-
?enol G?ne?'li Be?ikta?'?n cl rekorlar?n? ?ocuklar?n?z?n ?ocuklar?n?z?n ?ocuklar? g?remez
Bir yorum yaz:
-
Yaz?k ?u skoru yak??t?ramad?m hi? porto ya. ?stanbul da farkl? al?r?z art?k. O kadar bekledim lan bu ma??. Ay?p size (:
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Her Daim Be?ikta?!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Her Daim Be?ikta?!!!
Bir yorum yaz:
-
Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Bir yorum yaz:
-
E?ek diyorsunuz ama marega s?per lig de olsa ?eyinde sallar ?o?u stoperi
Bir yorum yaz:
-
Maregayi izleyen 25inden sonra futbola ba?lar.
Larinden k?t? bu nas?l seviyedir
Bir yorum yaz:
-
ne porto ne monaco eski hallerinden uzak. bundan 5-6 seneki monaco porto olsayd?.ge?en seneki deplasmandaki galibiyetleri alamazd?k bu tak?mlara kar?? gibime geliyor
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: