Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?imdi sosyal medyaya bak?yorum spor yorumcular? ve spor yazarlar?na Casillas? g?klere ??kar?yorlar. Kairus geldi?inden beri bunlar? yap?yor zaten ama hen?z ?nemli bir kurtar?? yapmad? diyorlar. enteresan
O sadece onlara has bir?ey de?il abi bizim ?irkettekilerde dur biraz daha g?rmek laz?m falan diyorlar ?a??r?yorum
Bi insan boyle yorumlari kasti yapar baska aciklamasi yok.
Harun a bile ilk mactan sonra fener kalecisini buldu diye ovguler dizenler karius icin ? bi kalecinin yapmasi gerekenleri yapiyor ne eksisi ne artisi var ? diyo saka gibi.
Her mac en az 2 tane her kalecinin kurtaramayacagi %100 tutuyor adam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen ?yle bilerek isteyerek moral bozmak i?in medyadakilerde belki Kariusunu kula??na falan gider diye falan yap?yorlar herhalde b?yle ?eyleri
Ben Portoyu nedense ciddiye alam?yorum s?rekli futbolcu satt?klar? i?in, ne bileyim bana b?yle toplama tak?m gibi geliyorlar, her sene de?i?iyor kadrolar?. Brahimiyide bize yedirmezler ayr?ca..
ne porto ne monaco eski hallerinden uzak. bundan 5-6 seneki monaco porto olsayd?.ge?en seneki deplasmandaki galibiyetleri alamazd?k bu tak?mlara kar?? gibime geliyor
Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Cartlon Cole ismini an?msayan varm?. ingiltereden ?ok gen? ya?ta bir yetenek Bize gelecek diye haberler ??km??t? 10 sene ?nce. ne heyecan yapm??t?k adam? izlemeden tan?madan bir iki ma? ve videosuyla. maregan?n tipe bak?nca bana o futbolcu akl?ma geldi
An?ms?yorum.Ertu?rul Sa?lam vard? ba??m?zda istememi?ti onuda..Bir de ?talya'l? stoper vard? Lotto...filan diye devam eden ismi vard?..Yedek b?rakamam diye onuda istememi?ti.
Yorum Yap