Kaleci mundar etti maçı. Yediği ilk gol. Kurduğu müthiş baraj.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
UEFA 2018-2019 Şampiyonlar Ligi Sezonu
Çöküş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo’ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Caner Konca tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu gs de ki isteğin yarısı bizde yok. Terim iyi hazırlıyor takımı mental açıdan,bizde yetenek var ama kafa olarak topçular kendini vermiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo’ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo’ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Yorum Yap
-
Aslı Akın Ekşi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNdiaye yemin ederim cok buyuk topcu. Butun yaz dua ettim alalim diye bekleytim nobet tuttum terim yine aldi herifi...
Yorum Yap
Yorum Yap