Kaleci mundar etti ma??. Yedi?i ilk gol. Kurdu?u m?thi? baraj.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2018-2019 ?ampiyonlar Ligi Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo?ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u gs de ki iste?in yar?s? bizde yok. Terim iyi haz?rl?yor tak?m? mental a??dan,bizde yetenek var ama kafa olarak top?ular kendini vermiyor.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo?ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterama bizim taraftar bu tip maclara hatta tek kale oynadigimiz maclara bile negredo?ya istedigi paslar gelmiyor der onu savunur. Forvetin gol atmasi icin illa her mac istedigi toplar gelmesine gerek yok iste
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNdiaye yemin ederim cok buyuk topcu. Butun yaz dua ettim alalim diye bekleytim nobet tuttum terim yine aldi herifi...
Yorum Yap
Yorum Yap