Nfl'e ?im zemin mi dayanir hangi akil orada mac oynanmasina izim verdi belki de city'i ancak bozuk zeminle durdururuz diye dusunmus olabilir pocettino
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 18/19 Sezonu
??k?ş
X
-
Richarlison un forvet oynamasi gibi bu tarz olaylar futbolda bi benim mi rahatsiz ediyor diye dusunuyorum bilmiyorum ama futbolda son yillarda bu iyice artmaya basladi dinamik hucum hattina sahip olmak icin forvet olmayan asil mevkisi kanat oyunculari forvet oynatiliyor bu da bence futbolun estetik guzeligini bozuyor.
Futbolun var olusundan beri en onemli ozeligi gol ve bunun saglayicisi forvetler.
Ronaldo nun forvet oynatilmasiyla basladi aslinda en buyuk ornegi bu ,benzer bir durum depay in lyon da forvet oynamasi ya da westham da arnavutovic bunlar gorsel acidan bana zevk vermiyor acikcasi ben fabiano,vieri,jardel,kluivert gibi adamlari izlemekden daha cok zevk aliyodum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRicharlison un forvet oynamasi gibi bu tarz olaylar futbolda bi benim mi rahatsiz ediyor diye dusunuyorum bilmiyorum ama futbolda son yillarda bu iyice artmaya basladi dinamik hucum hattina sahip olmak icin forvet olmayan asil mevkisi kanat oyunculari forvet oynatiliyor bu da bence futbolun estetik guzeligini bozuyor.
Futbolun var olusundan beri en onemli ozeligi gol ve bunun saglayicisi forvetler.
Ronaldo nun forvet oynatilmasiyla basladi aslinda en buyuk ornegi bu ,benzer bir durum depay in lyon da forvet oynamasi ya da westham da arnavutovic bunlar gorsel acidan bana zevk vermiyor acikcasi ben fabiano,vieri,jardel,kluivert gibi adamlari izlemekden daha cok zevk aliyodum.
Burada hakl? yok tabi ki herkesin kendi d???ncesi ancak bahsetti?imiz (False 9) futbolu ?ok ?nceden oynay?p ?imdiye y?n veren ve bug?n yine resital sunan Guardiola'ya futbol ilah?m?s?n be adam diye sormak laz?m ger?ekten.
Yorum Yap
-
Liverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmeleri oldu bu g?zel jenerasyonunun.En son düzenleyen Halil Umut Eyaz; 25-11-2018, 01:42.
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRicharlison un forvet oynamasi gibi bu tarz olaylar futbolda bi benim mi rahatsiz ediyor diye dusunuyorum bilmiyorum ama futbolda son yillarda bu iyice artmaya basladi dinamik hucum hattina sahip olmak icin forvet olmayan asil mevkisi kanat oyunculari forvet oynatiliyor bu da bence futbolun estetik guzeligini bozuyor.
Burada hakl? yok tabi ki herkesin kendi d???ncesi ancak bahsetti?imiz (False 9) futbolu ?ok ?nceden oynay?p ?imdiye y?n veren ve bug?n yine resital sunan Guardiola'ya futbol ilah?m?s?n be adam diye sormak laz?m ger?ekten.
Sebebi belli son 15 yilda barcelona ile baslayan 433 modei ve 4321 tarzi hucum formatlarinda boyle isimler genelde tercih edilmiyor.
Iste bizim gibi hala geriden takip eden ulkelerde ancak basarili oluyolar ama dedigim gibi tikandiklari yerlerde boyle isimleri ariyolar ama hicbirinde mevcut degil.
Bu isimlerin diger kanatdan bozma forvetlerden en buyuk farki vucutlariyla karsi savunmaya duvar olur pozisyon yaratirlar , hava topu alirlar genelde ve en buyuk fark golu bilirler.
Yani miyminti tiplerdir ama beklenmedik anda topun oldugu yerde olurlar golu atarlar.
Acikcasi ben ozledim.
Eski 4-4-2 leri futbolun o hali daha hostu.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmedi oldu bu g?zel jenerasyonunun.
Kloop-Pochettino-Pep-Sarri-Emery-Howe... ?L kazanmaktan daha itibarl? halde ?u an EPL.En son düzenleyen Özgürcan Kaya; 25-11-2018, 01:45.
Yorum Yap
-
Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmedi oldu bu g?zel jenerasyonunun.
Kloop-Pochettino-Pep-Sarri-Emery-Howe... ?L kazanmaktan daha itibarl? halde ?u an EPL.
EPL her zaman CL'den daha itibarl?yd? zatn en az?ndan EPL devleri olaya b?yle bak?yorlar y?llard?r ki bence hakl?lar da.
Yorum Yap
-
EPL?de ?u anda 10-15 aras? yer alan tak?mlardan birisine giderse kendini daha fazla g?sterebilir Tosun pa?a... Bize geri d?nmesin, ben istemem! Cenk?i sevmedi?imden, be?enmedi?imden de?il... Tam aksine olduk?a severim Cenk?i... Ama Cengiz ?nder ?ok g?zel i?ler ??kar?yorken Avrupa?da, Cengo neden yapamas?n ki?
Yorum Yap
-
Aslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermourinho nun yerine ole gunnar solskjaer getirilmi?. gen?li?imizin efsane ismi in?allah ba?ar?l? olur.
Yorum Yap
Yorum Yap