Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Premier League 18/19 Sezonu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Atilla Acar
    yanıtladı
    mourinho nun yerine ole gunnar solskjaer getirilmi?. gen?li?imizin efsane ismi in?allah ba?ar?l? olur.

Bir yorum yaz:

• Ekrem Bozbey
    yanıtladı
    EPL?de ?u anda 10-15 aras? yer alan tak?mlardan birisine giderse kendini daha fazla g?sterebilir Tosun pa?a... Bize geri d?nmesin, ben istemem! Cenk?i sevmedi?imden, be?enmedi?imden de?il... Tam aksine olduk?a severim Cenk?i... Ama Cengiz ?nder ?ok g?zel i?ler ??kar?yorken Avrupa?da, Cengo neden yapamas?n ki?

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Oynatmayacaksani su cocugu devre arasi bi kiralayalm.
    Yazik ettiler adiler cocuga.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Liverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmedi oldu bu g?zel jenerasyonunun.
    Vallahi jenerasyon deyip ge?mek haks?zl?k olur. Bu adamlar?n hemen hepsini izledik biz, ortalama ?st? oyunculard? hepsi. Salah-Mane-Firmino eyvallah ama Wijnaldum'dan inan?lmaz bir sekiz yaratmakta neyin nesi arkada??

Kloop-Pochettino-Pep-Sarri-Emery-Howe... ?L kazanmaktan daha itibarl? halde ?u an EPL.
    Aynen ?yle.

EPL her zaman CL'den daha itibarl?yd? zatn en az?ndan EPL devleri olaya b?yle bak?yorlar y?llard?r ki bence hakl?lar da.

Bir yorum yaz:

• Özgürcan Kaya
    yanıtladı
    Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Liverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmedi oldu bu g?zel jenerasyonunun.
    Vallahi jenerasyon deyip ge?mek haks?zl?k olur. Bu adamlar?n hemen hepsini izledik biz, sadece ortalama ?st? oyunculard? hepsi. Salah-Mane-Firmino eyvallah ama Wijnaldum'dan inan?lmaz bir sekiz yaratmakta neyin nesi arkada??

Kloop-Pochettino-Pep-Sarri-Emery-Howe... ?L kazanmaktan daha itibarl? halde ?u an EPL.
    En son düzenleyen Özgürcan Kaya; 25-11-2018, 01:45.

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı
    Aslı ?zg?rcan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Richarlison un forvet oynamasi gibi bu tarz olaylar futbolda bi benim mi rahatsiz ediyor diye dusunuyorum bilmiyorum ama futbolda son yillarda bu iyice artmaya basladi dinamik hucum hattina sahip olmak icin forvet olmayan asil mevkisi kanat oyunculari forvet oynatiliyor bu da bence futbolun estetik guzeligini bozuyor.
    Futbolun var olusundan beri en onemli ozeligi gol ve bunun saglayicisi forvetler.

Ronaldo nun forvet oynatilmasiyla basladi aslinda en buyuk ornegi bu ,benzer bir durum depay in lyon da forvet oynamasi ya da westham da arnavutovic bunlar gorsel acidan bana zevk vermiyor acikcasi ben fabiano,vieri,jardel,kluivert gibi adamlari izlemekden daha cok zevk aliyodum.

Kesinlikle tart???las? ve g?zel bir konu. Bana ilki daha estetik geliyor ancak ?lhan ?zgen yorumuyla sayd???n?z "hayvan" forvetlerde sevilmeyecek gibi de?il.

Burada hakl? yok tabi ki herkesin kendi d???ncesi ancak bahsetti?imiz (False 9) futbolu ?ok ?nceden oynay?p ?imdiye y?n veren ve bug?n yine resital sunan Guardiola'ya futbol ilah?m?s?n be adam diye sormak laz?m ger?ekten.
    Yani takimlarin hizi acisindan hucumda daha yaraticilik dikine oynama acisindan gunumuz forvetleri ama cogu kulup nokta santrafor ihtiyaci suyuyor ve piyasayada boyle adamlar kalmadi.
    Sebebi belli son 15 yilda barcelona ile baslayan 433 modei ve 4321 tarzi hucum formatlarinda boyle isimler genelde tercih edilmiyor.
    Iste bizim gibi hala geriden takip eden ulkelerde ancak basarili oluyolar ama dedigim gibi tikandiklari yerlerde boyle isimleri ariyolar ama hicbirinde mevcut degil.
    Bu isimlerin diger kanatdan bozma forvetlerden en buyuk farki vucutlariyla karsi savunmaya duvar olur pozisyon yaratirlar , hava topu alirlar genelde ve en buyuk fark golu bilirler.
    Yani miyminti tiplerdir ama beklenmedik anda topun oldugu yerde olurlar golu atarlar.
    Acikcasi ben ozledim.
    Eski 4-4-2 leri futbolun o hali daha hostu.

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Liverpool'un en b?y?k ?anss?zl??? ola?an?st? bi Pep tak?m?na denk gelmeleri oldu bu g?zel jenerasyonunun.
    En son düzenleyen Halil Umut Eyaz; 25-11-2018, 01:42.

Bir yorum yaz:

• Özgürcan Kaya
    yanıtladı
    Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Richarlison un forvet oynamasi gibi bu tarz olaylar futbolda bi benim mi rahatsiz ediyor diye dusunuyorum bilmiyorum ama futbolda son yillarda bu iyice artmaya basladi dinamik hucum hattina sahip olmak icin forvet olmayan asil mevkisi kanat oyunculari forvet oynatiliyor bu da bence futbolun estetik guzeligini bozuyor.
    Futbolun var olusundan beri en onemli ozeligi gol ve bunun saglayicisi forvetler.

Ronaldo nun forvet oynatilmasiyla basladi aslinda en buyuk ornegi bu ,benzer bir durum depay in lyon da forvet oynamasi ya da westham da arnavutovic bunlar gorsel acidan bana zevk vermiyor acikcasi ben fabiano,vieri,jardel,kluivert gibi adamlari izlemekden daha cok zevk aliyodum.

Kesinlikle tart???las? ve g?zel bir konu. Bana ilki daha estetik geliyor ancak ?lhan ?zgen yorumuyla sayd???n?z "hayvan" forvetlerde sevilmeyecek gibi de?il.

Burada hakl? yok tabi ki herkesin kendi d???ncesi ancak bahsetti?imiz (False 9) futbolu ?ok ?nceden oynay?p ?imdiye y?n veren ve bug?n yine resital sunan Guardiola'ya futbol ilah?m?s?n be adam diye sormak laz?m ger?ekten.

Bir yorum yaz:

• Huseyin Kurt
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Sami Bahadır Aşıroğlu
    yanıtladı
    premier lig de var olmamasinin bir cilvesini de Liverpool fulham macin da gorduk fulham golu atti ofsayt kaldirdi hakem allison hemen basladi ve iki pasla liverpool gol? buldu var olsa boyle bir gol izleyemeyecektik

Bir yorum yaz:

• Sami Bahadır Aşıroğlu
    yanıtladı
    Nfl'e ?im zemin mi dayanir hangi akil orada mac oynanmasina izim verdi belki de city'i ancak bozuk zeminle durdururuz diye dusunmus olabilir pocettino

Bir yorum yaz:

• Mert Kavuzlu
    yanıtladı
    EPL, EPL olal? b?yle rezil zemin g?rmedi.

Bir yorum yaz:

• Cüneyt Türkoğlu
    yanıtladı
    Leicester City ba?kan? kazada hayat?n? kaybetmi?.

Bir yorum yaz:

• Mustafa Emir Can
    yanıtladı
    Allah'?m Mesut neler yap?yor premier lig deg?l amator k?me ma??nda oynuyor sanki deldi ge?ti inan?lmaz ?eyler yap?yor b?t?n goller ba??nda sonunda ortas?nda sonunda... tiki taka

Bir yorum yaz:

• Mustafa Emir Can
    yanıtladı
    Mesut hala dunyan?n en ?y? oyun kurucusu ben b?yle b?r bey?n boyle b?r pas?r g?rmedim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X