Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
FIFA 2018 D?nya Kupas? Rusya
??k?ş
X
-
Brezilya'n?n sabit bir kaptan? yok mu ? Her ma? farkl? biri kaptanl?k yap?yor.Bug?n de Thiago Silva kaptan olmu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya-Fransa finali bekliyorum. Bir s?rpriz ya?anmazsa 98 D?nya Kupas?'ndan tam 20 y?l sonra r?van?a ??kacakt?r bu iki tak?m.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBrezilya-Fransa finali bekliyorum. Bir s?rpriz ya?anmazsa 98 D?nya Kupas?'ndan tam 20 y?l sonra r?van?a ??kacakt?r bu iki tak?m.
Bir yorum yaz:
-
Brezilya-Fransa finali bekliyorum. Bir s?rpriz ya?anmazsa 98 D?nya Kupas?'ndan tam 20 y?l sonra r?van?a ??kacakt?r bu iki tak?m.
Bir yorum yaz:
-
final bel?ika - h?rvatistan olur b?y?k ihtimalle . bence en hakeden iki tak?m bu ikisi.
Bir yorum yaz:
-
Herkes destekledi?i tak?m turnuvadan elenince turnuvay? bokluyor?u ana kadar Portekiz'in elenmesi hari? ?z?ld???m bir durum olmad? a??k?as?, Almanya hep bok gibi oynay?p tur atlard? bu sefer yemedi, ?spanya sa?dan sola soldan sa?a oynay?p y?llarca sinir etti elendi, Messi denen tripcan eve d?nd?, ger?ekten y?rek koyan tak?mlar devam ediyor, H?rvatistan gibi Bel?ika gibi Brezilya gibi Fransa gibi tak?mlar y?kselsin, oyuna g?zellik katmaya gayret ediyorlar...
Bir yorum yaz:
-
Kalede schumachel varken babas? gibi penalt? kral?yken sen 90 a vurman gerekiyorken gidip r??t? ye atar gibi at?yorsun modric. Ger?i penalt? acizi r??t? bile elemi?ti bu modricli h?rvatlar? penalt?larda.
SM-A700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Adamlar atam?yor de?il abi kaleci var iki kalede de. Biz al??k?n de?iliz tabii
Bir yorum yaz:
-
Ayaklar titriyor belli, g?n boyunca bir tek Kjaer tavana vurmaya cesaret etti.
SM-G930F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: