1. Emre ve Topal les, 2. orta saha ile forvet arasi bombos alan, defanstan donen toplar hep onlara kaliyor boylece. Derhal Emre-Yusuf ve Omer-Topal degisikligi yapilmali, ama o zaman bile bu kadar yumusak orta saha ile mac cevirmek cok cok zor cunku orda fiziki mucadeleri hep kaybediyoruz ve boylece baski yerine kendimiz yiyoruz golu..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n ?zlanda ve Finlandiya ma?lar? aday kadrosu a??kland?
??k?ş
X
-
Turk futbolunun alt yapi eksikligini gosteren en bariz bir kac ornekten biridir; rakibe e?lik etme. Refakatci gibi oyuncuya paralel eslik ediliyor. Ya da bisey ogrenmisler ellerini arkaya atip olduklari yerde cakiliyorlar rakip istedigi gibi pas veriyo zannediyor ki ben yerimi kaybetmedim, adam gecirmedim ben hatali degilim Yillardir ayni bu durum.
Topal'in birinci golde ne yaptigini anlayan var miydi ?
Gerci Topal'in neden oynadigini anlayan varsa o daha onemli. Adamin mevkisi stoper degil, kendi takiminda bile oynamiyor sen kalkmissin en kritik macinda defansi ona emanet ediyorsun. Ustelik daha once oynadigi maclarda rezalet oynamis bir adam. Cok ezberci.
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLucescu?nun ad? bir daha an?lmaz umar?m yenilirsek.
Acilen Abdulkadir oyuna girmeli Arda yerine
3 oldu bu arada
Yorum Yap
Yorum Yap