Klay ilk ?eyrek 4dk oynamas?na ra?men 34 say? att? GSW Durantin de hen?z ??l?k denemedi?ini belirtelim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Bu tak?mdan Houston 3 ma? ?ald?. Paul sakatlanmasa belki de eliyordu. New Orleans De Marcus sakatken 1 ma? ?ald?. GSW'yi neredeyse eleyen Houston'dan Utah ve Minnesota birer ma? ?ald?lar; ama Cavs bunu yapamad?. Kralllll bir kez bile ma? sonunda a??rl???n? koyamad?, hep izledi, sorumluluktan ka?t?, nihayetinde de s?p?r?ld?. Do?udan kim gelirse gelsin sonu? ayn? m? olacakt?, evet ayn? olacakt?. Bu bile do?unun ne kadar bo? bir konferansa d?n??t???n?n somut ispat?d?r. Buradan hareketle kralll'?n bu g?zide konferans? b?rakaca??n? d???nmek hayalcilik olur. Ma? sonlar?na karakter koyam?yor olabilir; ama kesinlikle ?ok ak?ll? bir adam. Hep beraber izleyece?iz do?uda nas?l kalaca??n?..
Bu arada MVP olmay? en az?ndan Kobe-Shaq gibi birlikte olmay? Curry kesinlikle hak etti, 2. ve 4. ma? performanslar? ile; ama y?z?k i?in yanc? olmay? se?en, ?st?ne sinsi bir karaktere sahip Durant yine tek ba??na ald?, haks?zl?kt?r bu..
Yorum Yap
-
Son 3 ma?ta k?r?k elle oynayan(bu sebeple ma? sonu Green orangutan? da dahil olmak ?zere t?m rakibi sol eliyle tebrik etti), ??p o?lu ??p tak?m? finale getiren yetmedi ilk ma?? da ald?rmaya ramak kalaya getiren (e??ek tak?m arkada?lar? verse de) oyuncuyu son anlarda a??rl?k koyamamakla su?lam?? yine Jordan'? Allah'? g?ren ki?i
Yetmemi? daha da f?tursuzca devam etmi? ve Hardan,CP,Ariza,Capela,Gordon gibi oyunculara sahip bat? lideriyle ve Davis'li, Cousins'l? (sakat olsa da) Holiday'li Rondo'lu New Orleans'? KRAL olmasa o le? denen konferansda sonuncu olacak tak?mla k?yaslam?? [emoji3]
Eskiden yorumlar?yla g?ld?r?rd? ?imdi hem g?ld?r?p hem d???nd?r?yor -acaba ramazan g?n? de mi- diye [emoji3]
Yorum Yap
-
Kesin k?r?kt?r eli.
Eli k?r?k olan adam elini k?p?rdatamaz. ?ok k?r?ld? oradan biliyorum. Adam sa?la 10 metreden 1 kiloluk top sall?yor, sma? bas?p, blok vuruyor; ama ??karken eli ac?yor da sol elle tokala??yor, hay?rl? i?ler .Ma? i?inde skor bulmakla ma? sonunu oynamak aras?ndaki fark ince de?il. Bunu video ile ba?kalar?n?n yapt??? yorumlar ile de netle?tirdi?imizi san?yordum; ama yine yan?lm???m. Demek sorun bende de?il.
Heh i?te b?t?n mesele o kadrolar zaten, o kadrolar?n hepsi bat?da. Bat? ile Do?u aras?ndaki fark ABD ile Nijerya aras?ndaki fark gibi bir ?ey. Adam kendi s?yledi?i ile beni teyit ediyor, sonra ramazan diyor
Dip Not : Ben kimseye Allah yak??t?rmas? yapmam, Tanr? derim; zira ikisi ayn? ?eyler de?il..En son düzenleyen Arda Çelikmaden; 09-06-2018, 16:15.
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGene ilk ?eyrek bitmeden 34 say? oldu bile, lanet gelsin b?yle basketbola ya, herkes sall?yor sokuyor...
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesin k?r?kt?r eli.
Eli k?r?k olan adam elini k?p?rdatamaz. ?ok k?r?ld? oradan biliyorum. Adam sa?la 10 metreden 1 kiloluk top sall?yor, sma? bas?p, blok vuruyor; ama ??karken eli ac?yor da sol elle tokala??yor, hay?rl? i?ler .Ma? i?inde skor bulmakla ma? sonunu oynamak aras?ndaki fark ince de?il. Bunu video ile ba?kalar?n?n yapt??? yorumlar ile de netle?tirdi?imizi san?yordum; ama yine yan?lm???m. Demek sorun bende de?il.
Heh i?te b?t?n mesele o kadrolar zaten, o kadrolar?n hepsi bat?da. Bat? ile Do?u aras?ndaki fark ABD ile Nijerya aras?ndaki fark gibi bir ?ey. Adam kendi s?yledi?i ile beni teyit ediyor, sonra ramazan diyor
Dip Not : Ben kimseye Allah yak??t?rmas? yapmam, Tanr? derim; zira ikisi ayn? ?eyler de?il..
Hatta bizim G?khan G?n?l'?n k?r?k kaburga ile oynam??l??? var, B?lent Korkmaz da ??k?k omuz ile
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesin k?r?kt?r eli.
Dip Not : Ben kimseye Allah yak??t?rmas? yapmam, Tanr? derim; zira ikisi ayn? ?eyler de?il..
Hatta bizim G?khan G?n?l'?n k?r?k kaburga ile oynam??l??? var, B?lent Korkmaz da ??k?k omuz ile
Ama o d?zeyde k?r?k elle sen 2'?er 3'er g?n arayla nereye sahaya ??k?yorsun da o basket topunu al?yorsun eline. Neymi? ??karken bile sol elle tokala?m??, e ondan 2.5 dakika sonra soyunma odas?na giderken taraftarlarla e?iyle dostuyla sa? eliyle nanik high five yap?yor.
Yorum Yap
Yorum Yap