Gsw tarihin en patlay?c? tak?m? olabilir. 2 dkda 10 say?dan gelip ?ne ge?ebileceklerini herkes biliyor art?k. 7. ma?? umar?m Houston kazan?r da art?k bunlar ?ampiyon olmaz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
NBA 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsw tarihin en patlay?c? tak?m? olabilir. 2 dkda 10 say?dan gelip ?ne ge?ebileceklerini herkes biliyor art?k. 7. ma?? umar?m Houston kazan?r da art?k bunlar ?ampiyon olmaz.
SM-A710F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsw tarihin en patlay?c? tak?m? olabilir. 2 dkda 10 say?dan gelip ?ne ge?ebileceklerini herkes biliyor art?k. 7. ma?? umar?m Houston kazan?r da art?k bunlar ?ampiyon olmaz.
SM-A710F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
GSW kazand??? ?? ma?ta da 15 alt? top kayb?nda kald?. Kaybetti?i ?? ma?ta da ?st?ne ??kt?.
Houston son ma? ritim bulmalar?n? engellemeli. Ritim bulamay?nca sap?t?yorlar ve top kay?plar? ba?l?yor.
Bunun i?in de Houston'un periyod ba??nda max. 3-4 dakika oyun ritminden uzakla?ma opsiyonu var.
Bunu 3 kez ba?ard?lar, son ma? da ba?arabilirler..
Yorum Yap
-
Cleveland m? favori abiAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoston favori mi yok art?k le bron james
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCleveland m? favori abiAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoston favori mi yok art?k le bron james
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCleveland m? favori abiAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBoston favori mi yok art?k le bron james
Yorum Yap
-
Boston'un kendi evindeki ola?an?st? performans? , hocalar?n?n ger?ekten iyi oyun ?izmesi , cavs'?n hocas?n?n ise 7 say? fark varken bazen dangalak?a love ve lebron'u bile kenarda oturtup sa?ma sapan i?ler yapmas?na g?re oran veriyor olabilir mi acaba ? Bu zamana kadar zaten lebron ta??d? bu tak?m? tek ba??na getirdi buraya kadar.Al?rsa o alacak alamazsa o alamayacak...
2.ma?ta ilk periyotta 20 k?s?r say? at?p ma? sonuna 40 k?s?r say?ya ula?t? ama yinede kaybettiler. Daha ne yapmas? gerekiyordu ? 60 say? 47 rb 28 ast falan m? olmal?yd? ?
Yorum Yap
-
O hocay? ben se?miyorum yaln?z. Kariyeri boyunca s?rf egosunu ?i?irmek ve kontrol? elinde tutmak i?in vasat bile olmayan hocalarla ?al??may? tercih edenler se?iyor.
Tarihin en iyisinin kar??s?nda tarihin en iyi beyaz oyuncusu olan Bird'e sahip Celtics yok ?u an; ana plan?ndan sapmak durumunda kalm??, ?aylak ve rookielerin eline bakan bir Celtics var ??ks?n 63 ats?n hep beraber izleyelim..
Yorum Yap
Yorum Yap