fm oynayanlar biliyor, oyuncu piyasas? artt?rmak i?in oynat?l?yor arada s?rada, haberlerde de Lucescu istiyor falan diyorken b?yle bir hamle yap?ld??? akl?m?n ucuna gelmiyor de?il. Yoksa bu adam?n potansiyelinin ?oktan bitti?ini g?rmek y?llar ?ncesinden ?okta zor bir?ey de?il. ?imdiyi yorumlamaya gerek bile yok.
Aslı Y?cel Mutlu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
fm oynayanlar biliyor, oyuncu piyasas? artt?rmak i?in oynat?l?yor arada s?rada, haberlerde de Lucescu istiyor falan diyorken b?yle bir hamle yap?ld??? akl?m?n ucuna gelmiyor de?il. Yoksa bu adam?n potansiyelinin ?oktan bitti?ini g?rmek y?llar ?ncesinden ?okta zor bir?ey de?il. ?imdiyi yorumlamaya gerek bile yok.
Bence adam?n futbolcu olu? ?ekli menejer oyunlar?ndan itibaren olsa gerek. Ya da sa?lam amca day? var. Ba?ka izah? yok.
Yalan yok seni ?ok savundum milli tak?ma kadar y?kseldi?in d?nemde iyi i?ler yapmaya ba?lam??t?n ki sakatland?n. ?brahim ?z?lmez senin i?in ma? i?erisinde ?ok dal?yor demi?ti kesinlikle hakl? bu yapt???n hatan?n ya?ad???n sakatl?klarla ilgisi yok direk mental s?k?nt?n var senin. Defans ?ne ??km?? bir tek sen orada bekliyorsun.
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Yalan yok seni ?ok savundum milli tak?ma kadar y?kseldi?in d?nemde iyi i?ler yapmaya ba?lam??t?n ki sakatland?n. ?brahim ?z?lmez senin i?in ma? i?erisinde ?ok dal?yor demi?ti kesinlikle hakl? bu yapt???n hatan?n ya?ad???n sakatl?klarla ilgisi yok direk mental s?k?nt?n var senin. Defans ?ne ??km?? bir tek sen orada bekliyorsun.
?enol Hoca ba?l???na yazd?m. Kesinlikle mental... Stoperin orada patron ona g?re hareket edeceksin bek oyuncusu olarak ama ?smail stoperlerine bakm?yor bile...
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?enol Hoca ba?l???na yazd?m. Kesinlikle mental... Stoperin orada patron ona g?re hareket edeceksin bek oyuncusu olarak ama ?smail stoperlerine bakm?yor bile...
O s?rada kafa gidiyor demekki yoksa bindirmeleri,h?cuma ??k??lar? bana g?re hala elimizdekilerin i?inde en iyisi. Kapand???m?z zaman s?k?nt?s? ortaya ??k?yor. Zaten ???n? toplasan bir Hasan Ali bile de?iller nas?l bir planlama yapm??sak.
Ya ?u pozisyona bir daha bak?nca tansiyonum y?kseliyor. ARkada? arkanda kimse yok biliyorsun senin kanad?n, ?n?nde ise herkes ofsayt driplingi yap?yor onu da g?r?yorsun. Peki arkada? orada ne i?in var. NE i?in var ya.
Yorum Yap