Ma? sonunda d?nya umrunda de?ildi adam?n 😀 Tolgaya sewinmesi i?in bir de ba??r?yordu..Sezon bitsede Tolgay?da al Gen?lere git..Haftaya dikkat et Yasin ya da Olcay seni kevgire ?evirmesin..
Y?llard?r futbol oynar?m. Sola??m. G?ztepe Altyap?s?ndan Altay'a bir?ok tak?mda e?itim g?rd?m. iyi k?t? ?ok adamla beraber oynad?m. Bu kadar k?t? bir solak ile hi? kar??la?mad?m.
Bir insan solak olup aya??n? nas?l bu kadar k?t? kullan?r akl?m alm?yor. Zaten hayata, futbola 1-0 ?nde ba?lam??s?n. Bu nas?l bir yeteneksizlik Allah'a ?irk ko?mak resmen ?u a?amad???n ortalar
golden ?nce verdi?imiz pozisyonu 7-8 defa izledim. ?smail'in ka?an adam? b?rak?p pas? atan adama do?ru ko?mas? kabul edilemez bir hareket. baz? ?eyleri yapam?yor olmas?n? ya?ad??? iki ciddi sakatl??a ba?l?yordum ama bu tamamen futbol zekas? kademe bilgisi ile ilgili konular. bunlar bu ya?ta hala oturmad?ysa senin yerin bank asya kusura bakma...
futbol bilgisi 100 ?zerinden 10 fln heralde bu arkada??n
yahu tuttu?u adama top geliyor bak?orum ismail 10 metre arkas?nda
bu sene ka? oldu sayamad?m tuttu?u adama stoper ko?uyor buda yava? yava? stoper mevkisini doldurmaya gidiyor
yedi?imiz gollerin %60 ? bunun y?z?nden
seneye gs ye mi gider fenere mi hi? umrumda de?il nereye gidiyorsa gitsin hi? ?z?lmem hata bu iki renkliye giderse g?bek atar?m
pektemekte yapmad???n? bunda yapmal? y?netim
ve hatta pektemekle de ?yle ya da b?yle yollar ayr?lmal? bu adamlar?n Be?ikta?tan milyonlarca dolar kazanmalar? benim i?imi ac?t?yor
Epeydir ma?lar? izleyemiyordum.
Burda ele?tirilirken acaba abart?yomu arkada?lar dedim.
?smail bu kadar k?t? olamazd? bence.
Ama ma?allah?n var iyi yapt???n bi?ey yokmu?.
Umar?m hoca seni tutmaz..
d?n skor 2-0 herkes rahat ama o durumda bile ?enol Hoca'y? da benim gibi binlerce insan? da ?ileden ??kartmay? ba?ard?n. birde g?rmedim sanma yine bir pozisyonda Beck ile birbirinize girip panik oldunuz bombo? pozisyonda.
yine de emeklerin i?in te?ekk?rler, herkes gibi az ya da ?ok senin de pay?n var bu ba?ar?da..
Yorum Yap