git ve giderken mustafay?da al
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
?smail K?yba??
??k?ş
X
-
Meydan bo?ken 11 i dolduramayan adam?n yedek beklemesine kar??y?m ben. 10 senedir ?smail oldu olacak diye bekliyoruz. Elde var oynad??? 3 5 ma?.
1 sezon f?rt?nalar estirir, dersin ki belki o formunu yakalar kals?n. Yok i?te arkada?. Ya da her ?eyi tamd?r, disiplini eksiktir, dersin ki ya?? geldi olgunla?t?, art?k oturakl? oynar vs. ?yle bi durum da yok. Adam d?md?z k?t?. Bi ka? ?zelli?i var, belki iyi olur diye insan? esir eden. Onu da kullanacak futbol zekas? yok.
Nolur ?u tak?ma, 11 ?ans? ald???nda ?tt?recek bi ?ocuk getirin. Yedekte o beklesin. Tabi bi tane de hakiki sol bek...
Yorum Yap
-
Ta?a vuracaks?n ulan o topu ta?a! Sinirlerim alt?st oldu! Seninle s?zle?me yenileyecek olan da haindir!En son düzenleyen Erdal Yikit; 23-04-2016, 22:04.
Yorum Yap
-
Forum kurulu Besiktas icin cok hayirli oldugunu dusundugum bir basligi sildi... Evet buyursunlar Ismail bu iste. Adam salt zarar... Topu uzaklastirayim derken tehlikeli bolgedeki rakibe atar, geri pas atmaktan acizdir, ya ofsayta duser, veya ofsayti bozar... ISMAIL'I TAKIMIN AS SOL BEKI OLARAK DUSUNEN BESIKTAS'A BILEREK ZARAR VERIR...
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktas'in Ismail sorunu...
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBesiktas'in Ismail sorunu...
Fakat Ismail, Tolga, Aleksis gibi adamlari ilk 11 icin dusunen yonetime selam yolluyorum...
Bir sozumde Taraftara: istersen 100 bin kisilik stadyumun olsun saha icine etki etmeyen bir taraftar profiliyle yol alamazsin... Taraftar bugun takimi resmen rehavete itti. Hele hele sahaya birseyler atmak gibi aptalliklara artik tahammul edemiyorum. Bu taraftar profiliyle uzun donemli basarilar elde etmek gercekten zor...
Yorum Yap
Yorum Yap