Y?llard?r ?u formu bulmak ?ok mu zor, hadi zor da sarf etmekte zormuydu be ?smail, ge? oldu g?? oldu ama g?zel oldu. Daha da iyi olman dile?iyle yerli Bale.
H?cumcu sol bek nas?l olunur? dersi verdin resmen. L?tfen bu sezon bunun alt?na d??me ve l?tfen sakatlanma.. ?nce ?ampiyon olal?m sonra euro 2016'ya u?urlayal?m seni.
Zaten ofansif ve atletik bir bek, savunma y?n?n? de geli?tirdi. Mental olarak kazmal?klar yapsa da kesinlikle s?zle?me uzat?lmal?. Tahminim y?ll?k 1 m Euro'nun alt?nda almaz.
Kendisinin normalde ?ok iyi sert ?utlar?,frikikleri filanda var..
Ama ne hikmetse g?stermiyor bizlere bu y?nlerinin..
Bu d?nemi iyi gecirdi in?allah dewam? daha da iyi olarak gelir.
Aslı ?a?r? G?khun Sevindik tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?smail'in bu performans?n? be?enmeyenler g?rd?m tek t?k. Adam daha ne yaps?n yav
ismailin performans?ndan bende ?ok memnunum ama tak?m?n set h?cumunda inan?lmaz hatalar yap?yor, enteresan ama zoru yap?yor ama yan?nda ki adama tak?m sete d?nd???nde en basit paslar? veremiyor bunu ilk zamanlar bir kerelik hata olarak d???n?yodum ama s?rekli yap?yor, hatta tak?m neden hep sa? bekten beckle oyun kuruyor diye d???n?yodum k?s?tl? bir oyuncu olmas?na ra?men beckle ??k?? yapmam?z?n nedeni bu beck basit oynayabiliyor ismailde bu yok ne yaz?k ki.
?smail'i tak?mdan kovanlar var. Ben yedek kalmas?ndan yanay?m. Buna ra?men as oyuncu gibi oynad? bu ma?. Kalite olarak be?enmedi?in bi adam b?yle oynuyorsa takdir edecen arkada?.
Yorum Yap