Nas?l da k?y?yorlar ?talya'ma
Ayn? Be?ikta?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Bu ne demek? Besiktas hep kaybeden mi?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l da k?y?yorlar ?talya'ma
Ayn? Be?ikta?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Berabere biterse, italya mi cikiyor.Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?talya-Uruguay ma?? karakolda biter
.
Yorum Yap
-
Uruguay'?n averaj -1 ?talya'n?n 0Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBerabere biterse, italya mi cikiyor.
Beraberlik yetiyor ?talyanlara.
Yorum Yap
-
Les gibi yatar skora italyanlarAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUruguay'?n averaj -1 ?talya'n?n 0
Beraberlik yetiyor ?talyanlara.
Yorum Yap
-
Metin Akp?nar'?n filmdeki laf? vard? ya abi "Aslan?m ?talya ayn? Be?ikta?" diye ben oradan yola ??karak b?yle bir?ey yazd?m. Bunu ?ngiltere ma??nda da yazd?m, ?imdi de yazd?m. Tek ma?l?k bir durum yok dengesiz tak?m manas?nda yani.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ne demek? Besiktas hep kaybeden mi?
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMetin Akp?nar'?n filmdeki laf? vard? ya abi "Aslan?m ?talya ayn? Be?ikta?" diye ben oradan yola ??karak b?yle bir?ey yazd?m. Bunu ?ngiltere ma??nda da yazd?m, ?imdi de yazd?m. Tek ma?l?k bir durum yok dengesiz tak?m manas?nda yani.
yanlis anladim o zaman pasam. Kusura bakmiyasin.
Yorum Yap
-
G?khan cevap vermi?. Evet, beraberlik yetiyor ama bu ?talya, formda bir Suarez kar??s?nda beraberli?e nas?l yatacak merakla bekliyorum. ?ok ?etin bir ma? olacak ?okAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBerabere biterse, italya mi cikiyor.
.
Yorum Yap
-
Esta?furullah abi yanl?? anlaman gayet do?ald?r.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
yanlis anladim o zaman pasam. Kusura bakmiyasin.
Yorum Yap

Yorum Yap