Aslı Hima ?akar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
telafuz ?lkeden ?lkeye de?i?iyor san?r?m. Michael'e bi ?lkede Mayk?l ba?ka ?lkede Mihael diyorlar meselaAslı ?a?atay Utlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterspiker james rodriguez'e hames diyip duruyo yemin ederim evde tribe girdim
son 8 g?n 4 saat 14 dakika!
Yorum Yap
-
Yepes mi kald? allasen. Adam?n bir g?z? mezar ta??na bak?yorAslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPedro bu kadroya nas?l girsin yepesle zapata var ta???? gibi
kolombiyan?n kadrosu genel olarak iyi bence. bide falcao olsayd? uff.gif)
Yorum Yap
-
bence o adama bu d?nya ?zerinde bizim spikerden ba?ka kimse hames demiyodurAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertelafuz ?lkeden ?lkeye de?i?iyor san?r?m. Michael'e bi ?lkede Mayk?l ba?ka ?lkede Mihael diyorlar mesela
son 8 g?n 4 saat 14 dakika!
Yorum Yap
-
Yaln?z adam tek g?z? ile bile ge?it vermiyorAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYepes mi kald? allasen. Adam?n bir g?z? mezar ta??na bak?yor
.
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYepes mi kald? allasen. Adam?n bir g?z? mezar ta??na bak?yor
izliyo musun ma??
Yorum Yap
-
Aynen ?yle. Ben bu adam? kazma zannediyordum fena oyuncu de?ilmi? yaAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYunanistanin an itibariyle en iyi oynayani samaras...
Yorum Yap
Yorum Yap