arjantin gayet dengeli tak?m nas?l elest?r?rs?n?z ak?l almaz !
tak?m savunmas?n? cok ?y? yap?yorlar
futbolda hucum kadar oneml? olan savunmad?r helede turunuvalarda savunma cok oneml?d?r .
eger savunman ?y? deg?lse yar? f?nalde 7 taney? yers?n brez?lyada olsan .
robben g?b? topcuya oyle nefes ald?rmadan 120 dk oynatmayacak cok az tak?m vard?r !
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Finalin ganyanlar? ne olur beyler. Tahminleriniz nedir? 1,80 olur mu Almanyan?n??
Bir yorum yaz:
-
??nayder'in ka??rmas?na ?ok sevindim.
Bir tane de kayt ka??rsayd? ke?ke.
?a??rd???m bir sonu? oldu,Arjantin bala mala geldi finale kadar.
Kimse bana futbol olarak hak ettiler diyemez.
A??k?as? ?ok ?a??rd?m. Almanya-Hollanda finali bekliyordum.
Asl?nda ilk tahminim Almanya-Brezilya finaliydi ama stat? gere?i olmuyormu?,bilmiyordum
Bu finalin kazanan? Almanya'd?r her t?rl?.
?ampiyonluklar? hay?rl? olsun,Arjantinlilerden daha ?ok sevindiler muhtemelen.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerifler 1 ma? bile top oynamadan finale ??kt?
Bir yorum yaz:
-
Koytuyla, ??nayderiyle, Agueras?yla, Ma??eranosuyla zevkli ve ?eki?meli bir ma?t?. ??nayd?r y?z?nden Hollanda finali g?remedi ve tahminim penalt?larla da olsa tuttu.
2010 D?nya Kupas?'ndaki 4-1'lik Almanya zaferinin r?van?? niteli?inde, g?zel bir final izleyece?iz.
Kupaya yak?n g?rd???m taraf Almanlar. Hollanda da 3. olur bence.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHerifler 1 ma? bile top oynamadan finale ??kt?
Bir yorum yaz:
-
Argantin ko?unca Lipton ?ce Tea i?ip fe?ahl?yo?um
- Wesley ?nayder
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Ohhhhhh...??imin ya?lar? eridi.?ki sevdi?im tak?m finalde.Nefret etti?im ?talya,Hollanda,Brezilya,?spanya hepsine Adios...
Bir yorum yaz:
-
Van Gaal hi? kusura bakmas?n ama bence son derece hatal?, sen bir ?nceki ma?ta buz gibi kaleciyi penalt?larda ma?a al?p di?erine mal muamelesi yap?p, di?er ma?ta da de?i?iklik hakk?n? doldurursan kalecinde motivasyon falan kalmaz. Cillessen'e yaz?k oldu, iyi bir kaleci oldu?unu d???n?yorum, s?rt?na gereksiz bir y?k bindi ve ?zg?venini kaybetti.
Bir yorum yaz:
-
hollanda di maria olmadan arjantini yenemedi ya, penalt?lar? zaten hak etmediler.
Bir yorum yaz:
-
sinayder penaltiyi kacirdi ya icimin yaglari nasil eridi anlatamam
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: