Bence mac ya 1-1 yada 0-0 bitecek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Hollandada temizinden 3 ,4 atar bREZ?Lya olur gider art?k kendine gelmez uzun bir d?nem
Bir yorum yaz:
-
Messinin ellerinde y?kselmesini ?ok istiyorum d?nyan?n en iyisine yak???r
Bir yorum yaz:
-
Valla almanlar bu form ve kond?syon ile sabahtan ak?ama kadar arjantine gol atar diyorum ben a??k?as?.
Ger?ek?i bakmakta yarar var Almanya her ma?ta rakibe nefes ald?rmadan pres yap?p s?rekli ileri oynayan bir tak?m yetmedi?i gibi kapand???nda da ?ok h?zl? ??k?p gol bulma potansiyeli olan oyunculardan kurulu.
Arjantin ve brezilya zaten yar? finale kadar hakem ve ?ans ile gelmi?ti fifa n?n istedi?i yar? final ve seyirci d??er endi?esi y?z?nden. Umar?m Almanlar hakk? yenilen tak?mlar?n intikam?n? brezilyaya yapt?klar? gibi al?r.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yar? 0-0 ma? sonu 2-1 almanya olabilir yani
Bir yorum yaz:
-
1990 ve 2010 y?l?ndaki gibi dramatik bitmesinde. K?t? oluyorum sonra. 1990'da Almanya 83. dakikada 2010 'da ?spanya 117. dakikada gol? at?p ?ampiyon olmu?lar?d?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle deme ya zaten ge?en ma?taki ilk 5 gol? ben teravihdeyken atm??lar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa o arada 8-10 tane atarsa Almanya
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTeravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGariban kalm?? bu ba?l?k
Bir yorum yaz:
-
Teravih nedeniyle ma??n ilk yar?m saati ile son 15 dks?n? felan izleyebilece?im. Turnuva ba?lamadan ?nce Arjantin'e oy vermi?tim. Ama daha sonra oynad?klar? fitbol beni tatmin etmedi?i i?in ibreyi Almanya'ya ?evirmi?tim. Gel g?rki iki tak?m?m da finale ??kt?lar. B?y?k ikilem i?indeyim ne yapsam bilmiyorum yani
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: