Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
2014 D?nya Kupas?
??k?ş
X
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArjantin'e oy vermi?sin Kayd?rma m? yapt?n
Nas?l ya?Harbiden mi
Edit:Harbiden Arjantin'e vermi?im oyumu yanl??l?kla.Ben de diyorum neden sadece Arjantin italik yaz?yorEn son düzenleyen Bu?ra Gen?er; 05-06-2014, 22:28.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l ya?Harbiden mi
Edit:Harbiden Arjantin'e vermi?im oyumu yanl??l?kla.Ben de diyorum neden sadece Arjantin italik yaz?yor
Yorum Yap
-
Benle beraber Portekiz'e oy veren di?er ki?iyi sayg?yla selamlayarak s?zlerime ba?l?yorum )
D?nya kupas? havas?na bi t?rl? giremedim dersler s?navlar vs. kupa ?ark?s?n?n da ?ok k?t? olmas? bunda etkendir
Fakat bu kupada En iyinin tak?m?n? destekliyoruz..CL kupas?ndan sonra D?nyan?n en iyi futbolcusuna D?nya Kupas? yak???r..
Kupada di?er sempati duydu?um tak?mlar; Bosna-Hersek, Ekvator ve Japonya..
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterE?le?elim de bi yine 4'leyelim
iPod?umdan g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ngiltere ve ?talya ile ayn? gruptaki Uruguay ve Ekvator'u ?ekmek tam da Be?ikta?'l? birine yak??an bir kura olmu?
Yorum Yap
-
Android icin en kaliteli Dunya kupasi uygulamasi.
https://play.google.com/store/apps/d...ascore.android
Isinize yarar belki.
Herzaman ki gibi Fransa favorim
Yorum Yap
-
Aslı Metin Vardarbas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO ma??n hakemi 2 metre i?erdeki gol? verseydi farkl? bir senaryo olurdu, Almanya'ya da s?rf bu y?zden ekstra uyuzum, ?ngiltere alam?yorsa Almanya almas?n da kim al?rsa als?n
iPod?umdan g?nderildi
?ngiltere ba?ka bi temennim yok,zaten ?eyrek finali ge?emiyor
Edit:Tak?l?yorum abi k?zm?yorsun de?il mi?Biraz rekabet yaratal?m heyecan olsun )En son düzenleyen Yigitcan Songun; 06-06-2014, 10:11.
Yorum Yap
-
Aslı Yigitcan Songun tarafından Gönderilmiş Mesajı göster66'daki gol? vermeseydi hakem kupas? bile yoktu ?imdi ?ngiltere'nin
?ngiltere ba?ka bi temennim yok,zaten ?eyrek finali ge?emiyor
Edit:Tak?l?yorum abi k?zm?yorsun de?il mi?Biraz rekabet yaratal?m heyecan olsun )
Yorum Yap
Yorum Yap