Bizim i?imize gelir. O?uzhan h?rslan?r. Kendine ?eki d?zen verir. Ke?ke bizden oyuncu ?a??rmasalar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m'?n Ukrayna ve H?rvatistan aday kadrosu belli oldu
??k?ş
X
-
Sel?uk kadroda, O?uzhan yok. Cenk G?nen kadroda, Onur yok. Her ?eyi!!! kolayl?kla ??zebilen Tolgay konusunda ad?m at(a)mayan... Be?ikta? ile yeni s?zle?me yenileyen ?enol G?ne?'e ?nce teklif yap?p, kabul edilmeyince kamuoyu ?n?ne atan; ama Abdullah Avc?'ya kafas? kar??mas?n diye teklif dahi yap(a)mayan... TFF... Sana s?ylemek istedi?im o kadar ?ok ?ey var ki. Hani ne olduklar?n? a??k a??k s?ylemeyece?im ama bilin diye belirteyim : Game of Thrones'ta mevzular hakk?ndaki d???ncelerimin yan?nda ?ocuk program? gibi kal?r...
Yorum Yap
-
Bu eksi sozluk baya baya cogu bilgili oldugunu sananlarin oldugu cogu gereksiz kisilerin oldugu bir yer haline donustu.
Yaa oguzhana formsuz zaten anlaril diyenler mi milli takimda oynayamadi normal diyenler mi
Selcugun ill sezonki haliyle kiyaslayanlardan zaten bos bir topcu oldugunu soyleyenlere kadar hepsi var.
2 hafta oynanmis ligde oguzhanin 2 haftalik formsuzluguyla mi alinmadi yani )
Ki gecen hafta attigi 2 kilit pasi milli takimda hakan dahi toplansin omrunde dusunemez.
Ozanin hamgo milli performansi finlandiya kosova maclarimi )
Ya ukrayna hirvatistan maclarinda 2 takimada yuklu giricem.
Ukraynadan sonra finali kendi evlerinde hirvatlar yapip yuhalanarak terk edicek hepsi sahayi.
Tek istegim cenk caner fazla bulasmasinlar olaylara
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ya ben ?ok sevindim. Hi? bir oyuncumuzun bu boktan sistemin hesapta milli tak?m?nda oynamas?n? istemiyorum.
Benim Milli Tak?m?m Be?ikta?. Birileri Milli Tak?m? parsellemi? milliyet?i duygulara yenik d??erek bu heriflere prim vermeyece?im.
Ne Euro Ne World Cup hi? birini hak etmiyoruz biz. Bunu hak eden onlarca tak?m varken T?rkiye Milli Tak?m? falan istemiyorum ben o seviyelerde. Hak edince gidelim. ?imdi de?il...
Yorum Yap
Yorum Yap