De bruyne gibi bi adam bizde olsa bu ligin anasini aglatiriz. En buyuk eksikligimiz bu bence. Oguzhan bey ayaklarini uzatip dizi izleyecegine de bruyne i izlesinde biseyler kapar belki.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2017-2018 sezonu
??k?ş
X
-
bir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
Yaln?z City ile kar??la?mak istemem, Tottenham'? 4-1 yendikleri ma?? izledim , sterling biraz bitirici olsa ma? 7-8 olabilirdi
Yorum Yap
-
Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
Yaln?z City ile kar??la?mak istemem, Tottenham'? 4-1 yendikleri ma?? izledim , sterling biraz bitirici olsa ma? 7-8 olabilirdi
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
lukaku,salah ve de bruyne de onlardan sadece bir ka??. Bunlar do?ru ellerde patlamay? yapt?lar. ama daha kim bilir ne cevherleri s?nd?rm??lerdir dandik avrupa kul?plerine kiralayarak
Yorum Yap
-
dk 52. Arsenal 0 - 2 Liverpool derken 1 - 2 oldu dk 53. hay Allah simdi de 2 - 2 oldu 55. dk yuh be 3 - 2 oldu 58. dkEn son düzenleyen Mehmet Kele?; 23-12-2017, 01:03.
Yorum Yap
Yorum Yap