Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2017-2018 sezonu
??k?ş
X
-
dk 52. Arsenal 0 - 2 Liverpool derken 1 - 2 oldu dk 53. hay Allah simdi de 2 - 2 oldu 55. dk yuh be 3 - 2 oldu 58. dkEn son düzenleyen Mehmet Kele?; 23-12-2017, 01:03.
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
Yaln?z City ile kar??la?mak istemem, Tottenham'? 4-1 yendikleri ma?? izledim , sterling biraz bitirici olsa ma? 7-8 olabilirdi
lukaku,salah ve de bruyne de onlardan sadece bir ka??. Bunlar do?ru ellerde patlamay? yapt?lar. ama daha kim bilir ne cevherleri s?nd?rm??lerdir dandik avrupa kul?plerine kiralayarak
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yucel Deliktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
Yaln?z City ile kar??la?mak istemem, Tottenham'? 4-1 yendikleri ma?? izledim , sterling biraz bitirici olsa ma? 7-8 olabilirdi
Bir yorum yaz:
-
bir zamanlar Chelsea'de yer bulamayan Lukaku ve De Bruyne bug?n Premier ligin pozisyonlar?na g?re en iyilerinden. Bu adamlar? elinde tutsayd? Chelsea bug?n City'nin yerinde olurdu.
Bir yorum yaz:
-
Sakatl?k falan olmazsa bu sene d?nya kupas? ?ok g?zel olacak, Bel?ika-Fransa-Almanya-Brezilya-Arjantin ?ok g??l?.
Bir yorum yaz:
-
De Bruyne c?l?z, klas ?ocuktan d?nyan?n en iyi virt?ozuna b?r?nd?. Helal olsun sar? ?ocuk.
Bir yorum yaz:
-
De bruyne gibi bi adam bizde olsa bu ligin anasini aglatiriz. En buyuk eksikligimiz bu bence. Oguzhan bey ayaklarini uzatip dizi izleyecegine de bruyne i izlesinde biseyler kapar belki.
Bir yorum yaz:
-
City tottenhama cok kotu seyler yapiyor. 4-0 oldu.Allah baselin yardimcisi olsun
Bir yorum yaz:
-
City ma??n? izliyorum kornerden att? city ?u korneri biz kullansak ?n direkte ?lm??t? top
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLiverpool - Chelsea ma?? oynan?yor, bizim ma?tan sonra ila? gibi geldi, son 10 dk ya 1-0 ?nde girdi Liverpool.
Bir yorum yaz:
-
Liverpool - Chelsea ma?? oynan?yor, bizim ma?tan sonra ila? gibi geldi, son 10 dk ya 1-0 ?nde girdi Liverpool.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: