Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Premier League 2017-2018 sezonu
??k?ş
X
-
Bu everton savunmasina pektemek bile atar reziller
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Cenk Tosun bu takimda zor parlar, Everton'un hucum yapabilecek gucu yok..
Bizden sonra Everton'a gitmesi attan dusup esege binmek gibi..Tek arti yonu EPL'de maclar oynayacak..
Bir yorum yaz:
-
Cenk kariyeri acisindan kotu bir karar vermis gibi [emoji17]
Beklese b.munih maclarini oynasa sezon sonu da guzel teklif alirdi.
Bir yorum yaz:
-
Gercek mevkisini bilemiyorum ama bugun 10 numara gibi oynuyor. Harika ara paslar attiAslı Erkan Cavak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster2 si farkl? mevkilerin oyuncusu diye biliyorum. son kanat oyuncusuAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSon harika oynuyor . Bizim oguzhandan bekledigimiz herseyi fazlasiyla yapabiliyor. Ayrica cokta suratli. Tam bizlik adam
Bir yorum yaz:
-
Yenen gole bak.Rezillik
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Evertondan k?t?leri de var bu ligde.
O y?zden Cenk o ilk 6 tak?m?n d???nda oynanan ma?larda sivrilip kendini g?sterecektir.
Ancak kendi yar? sahandan serbest vuru? kullan?rken ?abuk kullanmay?p sahaya y???lmak nedir karde?im hi? mi umudu yok bu Evertonun.
Bir yorum yaz:
-
Hani Anadolu takimlari bize karsi kapaniyor, tek santrfor ile oynuyor, uzun toplarla gol bulmaya calisiyor ya? Ha iste, Everton da ayni hesap.
Cenk'in isi zor.
Bir yorum yaz:
-
2 si farkl? mevkilerin oyuncusu diye biliyorum. son kanat oyuncusuAslı Atilla Acar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSon harika oynuyor . Bizim oguzhandan bekledigimiz herseyi fazlasiyla yapabiliyor. Ayrica cokta suratli. Tam bizlik adam
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: