bu arada gs ?ok faull? oynuyor. Rakibi genelde faul ile durduruyorlar. Hakemde m?sade ediyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
gese bizi 3 hafta geriden takip ediyor.az once
baktim fiksture.biz 1.hafta antalyayla oynamisiz onlar 4.hafta oynayacaklar gibiAslı G?khan Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsnin ilk 3 hafta oynadigi takimlarla biz son 3 hafta oynucaz enterasanmis
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya maci kritik ama riza ?. den umudum yok
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada gs ?ok faull? oynuyor. Rakibi genelde faul ile durduruyorlar. Hakemde m?sade ediyor
Ersun'lu Fb gibi oynuyorlar. .
Y?l i?inde q7 ye verilmeyen 2 k?rm?z? i?in bi taraflar?n? yirtanlar bakal?m ne diyecekler
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu arada gs ?ok faull? oynuyor. Rakibi genelde faul ile durduruyorlar. Hakemde m?sade ediyor
Ersun'lu Fb gibi oynuyorlar. .
Y?l i?inde q7 ye verilmeyen 2 k?rm?z? i?in bi taraflar?n? yirtanlar bakal?m ne diyecekler
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Ozan Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS nin su andaki yildiz oyuncusu Tolga Cigerci.
Bedava verseler bize alir miyiz? Kim ister?
Durumun ozeti bu.
?nceki y?llarda 20,18,8 ?eklinde. .
istikrars?z bi oyuncu..3 hafta sonra arka adelesi atarsa ?a??rmam
Yorum Yap
-
Cok gorduk ilk 3-4 hafta sampiyonlarini. Basaksehirin sampiyonluk sansi daha fazla galatasaraydan.
Bugun maci da izledim, ortasahasi gayet rahat gecilen bir takim, biz de basaksehir de rahat yener bunlari hatta bitik fb bile yener o derece iddialiyim. Ki daha sakatlik formsuzluk olaylarini saymadim bile. Tek rakibimiz Basaksehir yine.
SM-J700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?rkan ?zcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk gol offside, penalt?n?n alakas? yok.
bug?nde hakem be?ikta?? korudu.
top gomisten ??kt?ktan sonra tolga offside de?il mi? kalecinin arkas?nda 2 adam olmas? gerekmiyormu? ?a??rm?? olabilirim
penalt?da da adam kafaya ??kmak i?in y?kseliyor. eller arkada zor olur diye d???nd?m. bence penalt? de?ildi
meselede bu de?il zaten bence ilk golde diren? k?r?ld?En son düzenleyen Kemal Sert; 26-08-2017, 10:08.
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?rkan ?zcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kemal Sert tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk gol offside, penalt?n?n alakas? yok.
bug?nde hakem be?ikta?? korudu.
top gomisten ??kt?ktan sonra tolga offside de?il mi? kalecinin arkas?nda 2 adam olmas? gerekmiyormu? ?a??rm?? olabilirim
penalt?da da adam kafaya ??kmak i?in y?kseliyor. eller arkada zor olur diye d???nd?m. bence penalt? de?ildi
meselede bu de?il zaten bence ilk golde diren? k?r?ld?
Yorum Yap
Yorum Yap