Kayseriden ?ok alanya?ya g?veniyorum ben gaysenin i?inden ge?ecekler.Ba?ak kayseri berabere alanyada gayseye ?akar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Kayseri gencler macinin ozetine baktim da kayserinin bu kaleciyle isi zor. Belki umut bulut gs icin takimi motive eder de iyi oynarlar ama kayseri umutsuz vaka resmen.
Alanya basaksehiri iyi oynayip 4 1 yenmisti. Gsnin savunmasi daha kotu, alanya iyi kontralar yakalayip golleri atar ve kazanir insallah
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri gencler macinin ozetine baktim da kayserinin bu kaleciyle isi zor. Belki umut bulut gs icin takimi motive eder de iyi oynarlar ama kayseri umutsuz vaka resmen.
Alanya basaksehiri iyi oynayip 4 1 yenmisti. Gsnin savunmasi daha kotu, alanya iyi kontralar yakalayip golleri atar ve kazanir insallah
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Sinan Engin gsye ceza gelmeyecek net bilgi dedi. Yine mi y?rtacak bu adiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Canim s?k?ld? youtubedan anadolu takimlarinin tribunlerini falan izledim
Soyle bir ligimiz olsa fenami olurdu
1.BESIKTAS
2.gs
3.fb
4.ts
5. Es es
6. Goztepe
7. Bursa
8. Ankaragucu
9.karsiyaka
10. Ads
11.sakaryaspor
12. Kocaelispor
13.mersin idman yurdu
14.antalyaspor
15.adanaspor
16.rizespor
17.konyaspor
18.samsunspor
Sonra her hafta olaylar olaylar. Her deplasmana gittiginde deplasmanda oynadigini hissedersin...
Gencler,osmanli,akhisar,ibb biss?r? gereksiz takim var hatta seneye bide umraniye gelebilir
Yorum Yap
-
Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBaslik lutfen degismesin Halil?in actigi sekilde kalsin.
Yorum Yap
Yorum Yap