Ligde oynayaca??n en az 10 tak?m sivas ayar?nda. Tak?mlar?n kendi aralar?nda oynayacaklar? ma?lar ?ampiyonu belirler.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alp ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri osmanl? sivas gs ilk 3 hafta fikst?r? ve ben gs de ?uursuzca bask?dan ba?ka bir?ey g?rmedim 10.hafta g?r?r?m bunlar? nerdeler
Gs fikst?r? hem kolay hem ?uan ?ok diri ve formsalar. Herkesten erken a?man?n avantaj?n? kullan?yorlar. ??tah d???nda, ite kaka oynaman?n d???nda ne g?r?l?pte korkuluyor. Ne ters top, ne ?izgiye inip orta, ne ara pas?, ne verka? hi? biri yok. Gomisin bireysel servisleri d???nda g?ze ho? gelen inan?lmaz tempolar? var. Bu tempo ne kadar s?rer, di?er tak?mlar form tutunca bu tempo i? yapar m? g?rece?iz.
Ge?en sene gs yi b?yle g?r?nce bende acaba m? demi?tim bu sene daha tecr?beyle bak?yorum.
Tapatalk kullanarak iPad arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Ge?en senede bir aralar bizle ?eki?irlerken ??yle bir laf s?ylemi?ti ntvsporun k?rm?z? ?izgi program? bu gs bir havaya girer iki balo yapar bayrak sallay?p ?ampiyon olurlar diye.Ge?en sene noldu s?p?rd?k hepsini.Bu sene tek s?k?nt? kadrolar? bir t?k ?stte biz kendi i?imize bakal?m yar?n da??tal?m bursay?.Yoksa geme rakip falan de?iller bize
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alp ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayseri osmanl? sivas gs ilk 3 hafta fikst?r? ve ben gs de ?uursuzca bask?dan ba?ka bir?ey g?rmedim 10.hafta g?r?r?m bunlar? nerdeler
Yorum Yap
-
Gs zay?f Anadolu tak?mlar?na kar?? i?erde kazanmas? gayet do?al ki ge?en sezon i?erde oynadiklari 17 ma??n 11 'in kazanm?? 6 ma?ida yenilmi?ler..
yenildikleri tak?mlar
Ts
Ba?ak?ehir
Kayseri
Be?ikta?
Fb ve Kas?mpa?a
yani ligin ge?en sezon Kalbur ?st? tak?mlar?n?n hepsine yenilmisler..
Bu sezon bu ma?lar yine belirleyici olacak. .
??erde oynayacaklari Fb,Ba?ak?ehir, Be?ikta?, Trabzonspor,Antalya,Konya gibi ma?lar belirleyici olacak..
Deplasmanlari ge?en sezonda fena de?ildi. .Hatta Bruma sayesinde ?ok ma? alm??lard?. .
Ge?en sezon gs, deplasmanda 31 puan alm??. .Biz 34 Fb 34 ..
Yorum Yap
-
gs biraz iyi gitti?inde lobisi her zaman devreye girmi?tir. Bas?nda methiyeler dizilir, d?n k?f?r ettikleri adamlarla ertesi g?n sarma? dola? olunur, h?ncal? bilmem nesi bir anda kenetlenmi? bulursun, hakemlerle yard?m edilir, biraz ?ne ??kan oyuncular ?rne?in tolga ci?erci, gomis kral ilan edilir k?yaslamalar yap?l?r en iyi gs, en iyi gsnin top?usu imaj? ve alg?s? yarat?l?r vs. Zaman? gelince her?ey netle?ecek, bir g?n bu taraftar korkmamay?, tak?m?na g?venmeyi ??renecek yak?nd?r. 2 ba?ar?ya ihtiyac?m?z var onlar da bu sene Allah?n izniyle ger?ekle?ti?inde o zaman Be?ikta?l? ??renecek yak?nd?r!
Yorum Yap
-
Aslı G?khan Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYalniz gs de acayip bi fikstur var zor maclarin hepsi ust uste gelmis ordan nasil cikacaklarina bagli ligi nasil goturecekleri
LG-D855 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
?u kucuk gormeyi bi kenara birakin be kardesim artik ya. Adamlar oynuyor iste. Cok mu zor iyi oynuyolar demek. Sen ne oynuyosun? Kasimpasa macina hala deli oluyorum. O 2 puana 2 senedir hic bi kaybimizda bu kadar uzulmedim. Tamamen lakayitlikten yenilen goller. 2 yi aramama kaynakli. ?stek olacak istek. Onu g?remiyorum bu sene.
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Cenk Kocaaga tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u kucuk gormeyi bi kenara birakin be kardesim artik ya. Adamlar oynuyor iste. Cok mu zor iyi oynuyolar demek. Sen ne oynuyosun? Kasimpasa macina hala deli oluyorum. O 2 puana 2 senedir hic bi kaybimizda bu kadar uzulmedim. Tamamen lakayitlikten yenilen goller. 2 yi aramama kaynakli. ?stek olacak istek. Onu g?remiyorum bu sene.
Yorum Yap
-
Kim ne derse desin Gs iyi oynuyor. Net pozisyonlara giremeden 3 gol att?lar ama net pozisyon olabilecek giri?imleri Gomis bireysel hatalar?yla ofsayte d???rd?. Bu ?ekilde oynad?klar? s?rece bi ?ekilde gol atarlar. Tek s?k?nt?lar? sald?r?rken ilk yar? gol atamad?klar? tak?mlara ma?lup bile olabilirler. ?u an erken evet ama yeni yabanc?lar? olduk?a iyi Ndoye ile Fernando tam lokomotif. Bunlar?n yan?nda kazma Tolga 4 gol att? 3 ma?ta.
Rakibin kim olaca?? ba?tan belliydi zaten de bu sene ''herkes k?t?yken ?ampiyon siz oluyorsunuz'' goygoyu olmadan ?ampiyonluk gelir. Rahat?m ben.
Yorum Yap
Yorum Yap