Alanya son haftalarda oynadigi oyunu oynasin yenilmesi imkansiz gibi bir sey. Basak ve Fb yener. Ben gs'nin ligi 4. sirada bitirecegini dusunuyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs bu gazla alanyayi yenmesin de
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs bu gazla alanyayi yenmesin de
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bence herkes 5te 5 yapamaz o yuzden gs macina onde gidersek gs macinda beraberlik luksumuz olabilir. Basaksehirin en az 2 kez daha takilacagini dusunuyorum
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bence herkes 5te 5 yapamaz o yuzden gs macina onde gidersek gs macinda beraberlik luksumuz olabilir. Basaksehirin en az 2 kez daha takilacagini dusunuyorum
Yorum Yap
-
Gs de gecen hafta feghouli,serdar aziz,maicon,sinan gumus sinirdaymis kart gormediler ustune emin olmamakla birlikte nagatomo,mariano da kart gorerek sinira geldi bu hafta bunlardan bikacini kaybederoerse super olur.
Ozellikle sag sol bek giderse mukemmel olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Sayime Dilek Dede tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOsmanli helva gibi takim ya bunlara kimse puan kaybetmez bosuna heveslenmeyin
Yorum Yap
Yorum Yap