Be?ikta? bu ligin tart??mas?z en iyi kadrosuna sahiptir. ??erde d??arda hi? farketmez her tak?m? yenecek g?c? vard?r, yeter ki kendi oyunumuzu oynayal?m. Beraberlik iyi sonu? olurdu belediyenin aradan ??kmas? ad?na. ??in k?t? yan? gsyi yensek dahi ba?ak?ehir kaybetmezse yine s?k?nt? ikili averaj? kapt?rd?k..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Bu sezon gs deplasmanda oynad??? ma?larda konya hari?, ma?? izlediysem puan kaybetti, izlemediysem kazand?.
Osmanl? , bursa , kayseri , karab?k bu 4 ma?? da izlemedim. Hepsini kazand?lar.
Kalan t?m deplasman ma?lar?n? izledim. Konya hari? puan kaybettiler.
Cumartesi evlilik y?l d?n?m?m. Bi?eyler yapmam laz?m
CASPER_VIA_M1 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS Ba?ak?ehir ma??n? en az 2 farkl? kazan?r ve kazan?rsa ?ampiyon olur demi?tim.malesef GS ?ampiyon oldu..2 y?ld?r GS yi telekomda yendi?imiz sizi aldatmas?n. ?ddaas? olmayan ve teknik direkt?r fakt?r? olamayn GS yi yendik. ?ampiyonlukta iddias? olan Ba??nda Fatih Terim olan GS yi Telekom Arenada yenelim beni forzadan ihra? edin.Bak?n ?ampiyon olal?m demiyorum,GS yi yenelim isterse ?ampiyon olmayal?m gene ihra? edin beni forzadan. En son Lucescu zaman?nda yendik ali samiyende ligin ba??yd? 1-0 gs yi. ibrahim ?z?lmez hemde sa? aya??yla atm??t? k??eye.8 puan farklam? ne ?ampiyon olmu?tuk yanl?? hat?rlam?yorsam.Fatih terim vard?. og?nd?r idias? olan GS yi yenemedik deplasmanda. 2 senedir iddias? yok GS nin ?yle yendik. bize b?rakmazla o ma?? yedirmezler bize ( bunlar? s?ylerken acaba bir mucize olurmu diye i?imden ge?miyor de?il ama dost ac? s?yler. )
?u ma? berabere bitse bile i?imiz gene zordu ?imdi ?ok ama ?ok zor oldu.
Yorum Yap
-
Valla gsyi begeniyorum ben ama bizim klasman?m?zda oyunculara, o klasmanda bir teknik direktore falan sahip degiller. fernando ve atiba kiyasliyrum birinin kariyeri baya iyi biri siradan ama atiba cok ustun adam ki biz atibayi bu yil cok elestiriyoruz. stoperleri pepenin yanindan gecmez. bekleri desen mariano ve nagatono iyi ama bizde adriano denen bir adam var. yani 30 kilo daha fazla beton lazm heykeli icin. gokhan ve caner cabasi. kanatlarda bizden daha hizlilar daha dinamikler ama quaresmanin yapabilecegi hic bir seyi yapabilecek yetenekte oyuncuya sahip degiller. Babel gibi bir tanklari yok evet rodrigues kaliteli cok iyi oyuncu ama babel gibi sagina cekip sut tehlikesi yaratamaz ve fizik olarak cocugu kalir yaninda. forvette bariz ustunler cnku gercek bir golculeri var kabul ediyorum ama negredo da bir hic degil. her ne kadar sevmesek de pasi oyun gorusu ile kar kardir mantigiyla bakiyorm.
Biz bunlar? yeneriz. hakem d???nda ?anslar? yok
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKotunun iyisi oldu
Basak yense lig biterdi simdi ipler bizim elimizde 5/5 yaparsak sampiyonuzAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS Ba?ak?ehir ma??n? en az 2 farkl? kazan?r ve kazan?rsa ?ampiyon olur demi?tim.malesef GS ?ampiyon oldu..2 y?ld?r GS yi telekomda yendi?imiz sizi aldatmas?n. ?ddaas? olmayan ve teknik direkt?r fakt?r? olamayn GS yi yendik. ?ampiyonlukta iddias? olan Ba??nda Fatih Terim olan GS yi Telekom Arenada yenelim beni forzadan ihra? edin.Bak?n ?ampiyon olal?m demiyorum,GS yi yenelim isterse ?ampiyon olmayal?m gene ihra? edin beni forzadan. En son Lucescu zaman?nda yendik ali samiyende ligin ba??yd? 1-0 gs yi. ibrahim ?z?lmez hemde sa? aya??yla atm??t? k??eye.8 puan farklam? ne ?ampiyon olmu?tuk yanl?? hat?rlam?yorsam.Fatih terim vard?. og?nd?r idias? olan GS yi yenemedik deplasmanda. 2 senedir iddias? yok GS nin ?yle yendik. bize b?rakmazla o ma?? yedirmezler bize ( bunlar? s?ylerken acaba bir mucize olurmu diye i?imden ge?miyor de?il ama dost ac? s?yler. )
1 basak 2 BE??KTA? 3 gsydi
hatta o sampiyon denen gs 3 . Olacakt? yorumlar?nda
sende de kar???kl?k var biraz
1 hafta i?inde Farkl? farkl? senaryolar yaz?p duruyorsun
o yazm?? oldu?un Fatih terim hikayelerinin hi?birinde BE??KTA? iddial? degildi
gs iddial? de?ildi demek g?zel BES?KTAS?N iddial? olmad??? zamanlarla k?yaslama yap?p terim kaybetmez demek ayr? guzel
Yorum Yap
-
Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs??n en yarat?c? futbolcusu Feghouli bence bu ma?ta kart g?rmemesi iyi oldu, alanya da g?rs?n yeter
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Karaarslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKotunun iyisi oldu
Basak yense lig biterdi simdi ipler bizim elimizde 5/5 yaparsak sampiyonuzAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS Ba?ak?ehir ma??n? en az 2 farkl? kazan?r ve kazan?rsa ?ampiyon olur demi?tim.malesef GS ?ampiyon oldu..2 y?ld?r GS yi telekomda yendi?imiz sizi aldatmas?n. ?ddaas? olmayan ve teknik direkt?r fakt?r? olamayn GS yi yendik. ?ampiyonlukta iddias? olan Ba??nda Fatih Terim olan GS yi Telekom Arenada yenelim beni forzadan ihra? edin.Bak?n ?ampiyon olal?m demiyorum,GS yi yenelim isterse ?ampiyon olmayal?m gene ihra? edin beni forzadan. En son Lucescu zaman?nda yendik ali samiyende ligin ba??yd? 1-0 gs yi. ibrahim ?z?lmez hemde sa? aya??yla atm??t? k??eye.8 puan farklam? ne ?ampiyon olmu?tuk yanl?? hat?rlam?yorsam.Fatih terim vard?. og?nd?r idias? olan GS yi yenemedik deplasmanda. 2 senedir iddias? yok GS nin ?yle yendik. bize b?rakmazla o ma?? yedirmezler bize ( bunlar? s?ylerken acaba bir mucize olurmu diye i?imden ge?miyor de?il ama dost ac? s?yler. )
gs iddial? de?ildi demek g?zel BES?KTAS?N iddial? olmad??? zamanlarla k?yaslama yap?p terim kaybetmez demek ayr? guzel
Sezon boyu herkesi ?ampiyon ilan ediyor en son kim olursa bildim fln der herhalde.
Ben en ?ok ?al?rs?n medel ?dersin bedel? laf?ndan hat?rl?yorum.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS Ba?ak?ehir ma??n? en az 2 farkl? kazan?r ve kazan?rsa ?ampiyon olur demi?tim.malesef GS ?ampiyon oldu..2 y?ld?r GS yi telekomda yendi?imiz sizi aldatmas?n. ?ddaas? olmayan ve teknik direkt?r fakt?r? olamayn GS yi yendik. ?ampiyonlukta iddias? olan Ba??nda Fatih Terim olan GS yi Telekom Arenada yenelim beni forzadan ihra? edin.Bak?n ?ampiyon olal?m demiyorum,GS yi yenelim isterse ?ampiyon olmayal?m gene ihra? edin beni forzadan. En son Lucescu zaman?nda yendik ali samiyende ligin ba??yd? 1-0 gs yi. ibrahim ?z?lmez hemde sa? aya??yla atm??t? k??eye.8 puan farklam? ne ?ampiyon olmu?tuk yanl?? hat?rlam?yorsam.Fatih terim vard?. og?nd?r idias? olan GS yi yenemedik deplasmanda. 2 senedir iddias? yok GS nin ?yle yendik. bize b?rakmazla o ma?? yedirmezler bize ( bunlar? s?ylerken acaba bir mucize olurmu diye i?imden ge?miyor de?il ama dost ac? s?yler. )
O fakt?rler olacak diye umut etmeyelim mi ?imdi. Sen i?aretini de alm??s?n zaten. A? bi 2018-19 ba?l??? sezon bitince biz de geliriz oraya. ?nanmayorsan?z fikirleriniz, i?aretleriniz ve d???ncelerinizle inanan, umut eden insanlar?n can?n? s?kmay?n ?urada. Bu i? biraz da sinerji i?i!
Yorum Yap
-
Alt taraf?n tamam? puan kaybetti. Akhisar ve Antalya biraz daha rahat. bursa da potaya ge?en sene oldu?u gibi ittire ittire sokuldu. Fikst?rleri ?ok s?k?nt?. Haftaya karab?k imdatlar?na yeti?ti. Sonras?nda Fener ve Konya'yla oynayacaklar. Osmanl? bana kal?rsa 2. tak?m olacak. Alanya kal?r.
Konya-Gen?ler'den birisi de 3. olacak. Bursa da karab?k'?n yan?na son haftaya kadar bir galibiyet daha s?k??t?ramazsa bay bay olabilir. ?n?allah da olur.
Yorum Yap
-
benim g?r??lerim net. ama siz c?mb?zla ?ekmeye devam edin. Ben ge?mi?i unutmad?m. biz '' ?erefli ikincilileri '' nas?l elde ettik. kime kar?? elede ettik ? hep GS ye kar??. Elimizden ?ampiyonluklar kime kar?? al?nd? GS ye kar??. Ayn? senaryoya gidiyoruz malesef bize yedirmezler demek mi k?t? senaryoculuk.
GS ?ampiyon olmas?n Ba?ak?ehir olsun.Hatt ?uan lig oynanmas?n raz?y?m ba?ak?ehire versinler ligi. burada anlamad???n?z GS nin s?per tak?m oldu?u de?il kas?t. bize yedirmezler demek
istiyorum
Yorum Yap
-
Kendimizi ne b?y?telim ne de k???ltelim,
Ayn? ?ekilde galatasaray? da ne b?y?telim ne k???ltelim.
TT de kazanmam?z mucize falan de?il, do?ru oyun ve y?ksek konsantrasyon ile %51 ibre bize d?ner.
Ama baz? arkada?lar da gs yi a??r? k???ms?yor o da yanl??.
Bu sene i? sahada de?i?ik bi psikoloji yakalad?lar bu bir avantaj.
H?zl? adamlar? var , bu da avantaj. Derbilerde rodriges feguli gibi h?zl? adamlar , ?ok daha ?nemli oluyor. Bi de bizden net bir ?ekilde ?st?n diyebilece?imiz forvetleri var. Bu da ayr? avantaj.
?nde presi iyi yap?yorlar , bu da avantaj ama...
??te bizim i?in ma??n seyrini belirleyecek madde buras?. Bu pres onlar?n avantaj? da olabilir felaketleri de . biz bu presten ??kabilirsek ki bunu yapabilecek g?c?m?z var. O zaman top bizde kal?r ve onlar ko?ar s?rekli.
Topun bizde kalmas? ?art. Onlar gen? biz ya?l? bi tak?m?z , onlar bizi ko?turursa tempoya dayanamayabiliriz. O y?zden o presi k?r?p pas oyununu oynayaca??z bol bol.
CASPER_VIA_M1 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Karaarslan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKardesim sana kalsa Akhisar macinada ??kmayal?mdi
Sezon boyu herkesi ?ampiyon ilan ediyor en son kim olursa bildim fln der herhalde.
Ben en ?ok ?al?rs?n medel ?dersin bedel? laf?ndan hat?rl?yorum.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbenim g?r??lerim net. ama siz c?mb?zla ?ekmeye devam edin. Ben ge?mi?i unutmad?m. biz '' ?erefli ikincilileri '' nas?l elde ettik. kime kar?? elede ettik ? hep GS ye kar??. Elimizden ?ampiyonluklar kime kar?? al?nd? GS ye kar??. Ayn? senaryoya gidiyoruz malesef bize yedirmezler demek mi k?t? senaryoculuk.
GS ?ampiyon olmas?n Ba?ak?ehir olsun.Hatt ?uan lig oynanmas?n raz?y?m ba?ak?ehire versinler ligi. burada anlamad???n?z GS nin s?per tak?m oldu?u de?il kas?t. bize yedirmezler demek
istiyorum
"Lig oynanmas?n Ba?ak?ehir'e versinler raz?y?m" diyen adam?n bu forumda da pek i?i olmamal?.
Madem beklentiniz yok, uzak durun o zaman.
Yorum Yap
Yorum Yap