Ma?ta k?rm?z? ??karsa Ba?ak?ehire ??kar. Ma??n ilk gol?n? de gs atar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?m berabere bitsin diyor
ancak her Ba?ak ata??nda ?hadi bu gol olsun? iste?i istemsizce olu?uyor
al benden de o kadar abi
Yorum Yap
-
Aslı A. Bezmi Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent Ta?tekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO de?ilde bu Yal??n ?etin ve Altayl? rehan?n ma? anlat?mlardan rahats?z olan tek ben de?ilimdir umar?m arkada?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?m berabere bitsin diyor
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre sar? kart g?rd?kten sonra eliyle bir yere yaz?yorum i?areti yapt?, bu bir tehdit miydi ben mi yanl?? anlad?m.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim G??l?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?m berabere bitsin diyor
Yorum Yap
-
Aslı Levent Ta?tekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre sar? kart g?rd?kten sonra eliyle bir yere yaz?yorum i?areti yapt?, bu bir tehdit miydi ben mi yanl?? anlad?m.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?brahim G??l?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAkl?m berabere bitsin diyor
Yorum Yap
-
Aslı Levent Ta?tekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEmre sar? kart g?rd?kten sonra eliyle bir yere yaz?yorum i?areti yapt?, bu bir tehdit miydi ben mi yanl?? anlad?m.
Arda da soyunma odas?nda sar? g?rm??.
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahah asl?nda ne kadar ?okmu?uz ?yle
?n?allah berabere ve bol k?rm?z? ve hasarl? biten bir ma? olsun da keyfimiz bozulmas?n
Yorum Yap
Yorum Yap