Bizim pozisyon bulamad???m?z deplasmanlarda g?le oynaya oynuyor fener.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Galatasaray yar?n yenerse bizim i?imiz daha zor. Neredeyse birisi kazanacaksa Ba?ak kazans?n diyece?im. ?ok de?i?ik bir lig oluyor.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ma??n? kaybetti?imiz an ligi 3 ya da 4. Bitiririz en k?t? beraberlik almam?z laz?m ve di?er ma?lar?n hepsini kazanmam?z laz?mAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in zor ma?? yok. B?yle giderse hepsini kazan?r. Fener'in bizi ge?memesi i?in sadece tek beraberlik hakk?m?z var.
Yorum Yap
-
Bence yar?nki ma? berabere bitmeliAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray yar?n yenerse bizim i?imiz daha zor. Neredeyse birisi kazanacaksa Ba?ak kazans?n diyece?im. ?ok de?i?ik bir lig oluyor.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ma??n? kaybetti?imiz an ligi 3 ya da 4. Bitiririz en k?t? beraberlik almam?z laz?m ve di?er ma?lar?n hepsini kazanmam?z laz?mAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in zor ma?? yok. B?yle giderse hepsini kazan?r. Fener'in bizi ge?memesi i?in sadece tek beraberlik hakk?m?z var.
Yorum Yap
-
Abi yeni bir sey degil ki fener her zaman sivasi yener. Simdiye kadar sivasin toplam 1 galibiyeti falan var.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
-
Her zaman yeniyor i?te nas?l yendi?i net ortada ?u ma?a bakAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yeni bir sey degil ki fener her zaman sivasi yener. Simdiye kadar sivasin toplam 1 galibiyeti falan var.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
-
Evet abi ondan diyorum her mac ayni sey. Mecnun oldugu surece sivastan bir sey beklememek lazim.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer zaman yeniyor i?te nas?l yendi?i net ortada ?u ma?a bakAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yeni bir sey degil ki fener her zaman sivasi yener. Simdiye kadar sivasin toplam 1 galibiyeti falan var.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
Yorum Yap