Bizim pozisyon bulamad???m?z deplasmanlarda g?le oynaya oynuyor fener.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in zor ma?? yok. B?yle giderse hepsini kazan?r. Fener'in bizi ge?memesi i?in sadece tek beraberlik hakk?m?z var.
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in zor ma?? yok. B?yle giderse hepsini kazan?r. Fener'in bizi ge?memesi i?in sadece tek beraberlik hakk?m?z var.
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla kimse bana bunlar?n normal hatalar oldu?undan bahsetmesin bu nedir ya
Yorum Yap
Yorum Yap